Responsive Ad Slot


Tuisyen Percuma AYU

LIVE

Tahniah! Senarai Youtuber AYU seluruh Malaysia.

02/08/2020

/ oleh Yu. Suffi Yusof
Tahniah! Para peserta Akademi Youtuber yang telah berjaya mendapatkan URL sendiri. 



Harap bersabar, tempoh menunggu untuk paparan senarai nama disediakan : 
3:00
Sila Reload halaman ini jika paparan masih tidak keluar selepas tamat waktu menunggu. Terima Kasih.

 

TAHNIAH KERANA BERJAYA MENYERTAI AKADEMI YOUTUBER
TEAM EDIDIK MALAYSIA DAN KELAB GURU MALAYSIA.

SERTAI KAMI?


TERIMA KASIH. 



Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home
( Tutup )
  1. Tahniah Semua yang sudah berjaya claim url sendiri..sy ada 2 hari lagi,in syaa'Allah..doakan saya juga...terbaik kawan2

    ReplyDelete
  2. Saya pun nk join juga..channel saya : cikgu zim....blog : cikguzim.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun nak join dan ada channel sendiri, tapi bagaimana caranya?

      Delete
  3. Tahniah bagi yang berjaya. Belum claim url sebab tak cukup hari walaupun melebihi 200 sub. Tq

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. dalam senarai.. no 131. terima kasih Subscribers yang Tak putus2 memberi sokongan kepada Saya. Terima kasih kepada Akademi YouTuber memberi ilmu2 yang bermanfaat Sepanjang join group ini. Terima kasih kepada yu khalijah kerana bimbingan Dan nasihat yang membina.. terima kasih semua.

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH YG BERJAYA
    saya ni baru dpt bwh 100 huhu x sempat kejo challenge 02

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat jer cikgu....saya tunggu kat depan yer

      Delete
  6. Terima kasih atas bimbingan oleh Sifu Yu
    Suffi, Yu Imura, team Edidik dan rakan-rakan akademi youtuber yang sentiasa memberi kata-kata semangat. Harap dapat meneruskan perjuangan ke Challenge yang berikutnya

    ReplyDelete
  7. Terima kasih atas bimbingan oleh Sifu Kelly, Yu
    Suffi, Yu Imura, team Edidik dan rakan-rakan akademi youtuber yang sentiasa memberi kata-kata semangat. Harap dapat meneruskan perjuangan ke Challenge yang berikutnya

    ReplyDelete
  8. TERIMA KASIH KEPADA TEAM EDIDIK..KERANA ANDA SEMUA..KAMI BERJAYA MENERUSKAN LANGKAH KE HADAPAN..SEMOGA DAPAT MENERUSKAN CHALLENGE YG SETERUSNYA DGN BAIK .

    ReplyDelete
  9. Tahniah kawan², semoga saya pun dapat claim URL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah cikgu....rasa sangat ouas sebab ada URL sendiri...

      Delete
  10. Belum cukup umur......
    Create channel 12 Julai 2020...
    dah hampir 200 subscriber...
    Tahniah kawan2 semua

    ReplyDelete
  11. salam , saya Guru kaunseling. Chanell saya CIKGU Z MOTIVATOR.
    Bagaimana saya masuk daftar untuk join / daftar rasmi ahli akademiyoutuber malayasia. Terima kasih tuan.

    ReplyDelete
  12. Saya nk join akademi youtuber

    ReplyDelete
  13. Saya nak tengok live program motivasi, nak kena daftar ka?

    ReplyDelete
  14. Contrasted with other customary site design improvement methodologies, recordings in your SEO plan can expand your effort and draw in more number of clients. Allow us to consider how YouTube finds a way into a compelling website streamlining plan. Levino youtuber

    ReplyDelete
  15. saya pun mahu join.. bagaimana caranya?? saya sudah ada channel tapi masih baru..

    ReplyDelete

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia