Responsive Ad Slot


Terkini!

latest

Tahniah! Senarai nama peserta Akademi Youtuber #Batch1 yang berjaya mendaftar untuk mengikuti Modul AYU

30/06/2020

/ oleh Yu. Suffi Yusof


Harap bersabar, tempoh menunggu untuk paparan senarai nama disediakan : 
3:00
Sila Reload halaman ini jika paparan masih tidak keluar selepas tamat waktu menunggu. Terima Kasih.

 

TAHNIAH KERANA BERJAYA MENYERTAI AKADEMI YOUTUBER
TEAM EDIDIK MALAYSIA DAN KELAB GURU MALAYSIA.

0-99 - Merah
100-199 - Putih
200,499 - Kuning
500 - 999 - Oren
1000 - Ungu


TERIMA KASIH. 



Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home
( Tutup )
  1. Saya baru isi link pendaftaran pada 30.06.2020...maka terbatal kan pendaftaran tu sebab terlebih tarikh,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Nama saya dah didaftarkan... Saya daftar pada 30.06.2020 tq admin

      Delete
  2. Sy dah edit. Xde no ic je.. Settle dah. Tq

    ReplyDelete
  3. Syukur alhamdulillah...trpilih utk batch 1.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih atas pemilihan.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah nama ada...
    Yg kuning tu kira terpilih jglh ye..

    ReplyDelete
  6. Maaf, kemaskini yang masih kuning tu di mana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tolong jawab..
      Ada maklumat tak lengkap.
      Tekan jer warna kuning tu.. Dia akan bawa anda kesana

      Delete
  7. Alhamdulilah..ada nama saya

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, Ada nama saya, terima kasih admin

    ReplyDelete
  9. Dah edit ic boss.. Nama sekolah tu saya letak nama nama sekolah akhir sebelum cuti belajar..

    ReplyDelete
  10. Sudah edit, terima kasih.

    ReplyDelete
  11. As salam dan salam sejahtera, alhamdulillah, terima kasih

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum tuan/puan, senarai nama bertanda kuning bermaksud apa tuan/puan

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. Terima kasih

    ReplyDelete
  14. Sudah di kemaskini. Terima kasih

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah sy terpilih

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah
    Mcmmana nak lengkapkan maklumat?

    ReplyDelete
  17. Tq adminn..
    Tersenaraiiii...

    ReplyDelete
  18. Maaf,ada link utk kelas pertama malam ni?

    ReplyDelete
  19. Link dah hantar kat email ke? Saya cek belum ada..

    ReplyDelete
  20. link belum terima lagi.. dah cek email xde, kat spam pun xde..

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Saya belum dapat link untuk kelas malam ni walaupun nama tersenarai lengkap

    ReplyDelete
  23. Saya tak dapat link utk kelas malam ni,walaupun tersenarai lengkap.Saya cek spam @ inbox tiada link kelas malam ni.

    ReplyDelete
  24. Mcmana nak cari jemputan ..dah cari x junpa . pagi tadi ada baca dekat email tapi sekarang x jumpa ..aduhh x dpt kelas la ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  25. Saya belum dpt link utk kelas malam ini

    ReplyDelete
  26. Saya belum dpt link utk kelas malam ini,nama saya salah ejaan.

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah... tersenarai.

    ReplyDelete
  28. Syukur tersenarai.. Tqvm Admin AYU

    ReplyDelete
  29. Saya masih telah gagal diaenaraikankah. ROGAYAH BINTI ABD MANAF. Hari ini baru buka telegram channel

    ReplyDelete
  30. Mengapa nama saya tidak ada dalam senarai?

    ReplyDelete
  31. Saya dah edit gmail tapi masih belum dapat emel

    ReplyDelete
  32. Bagaimana cara nak kemas kini maklumat?

    ReplyDelete
  33. kalau terlambat isi borang pendaftaran, kiranya dah terlepas Batch1 ker?

    ReplyDelete
  34. dalam email yang saya terima status lengkap. bila cek dalam senarai di atas , berwarna pink. jd adakah saya perlu daftar untuk batch kedua pula ke?
    baru buka email hari ni.

    ReplyDelete
  35. Salam..kod id x ada...saya x tersenarai atau ada masalah lain

    ReplyDelete
  36. Terima kasih admin, saya tersenarai Batch 1, syukur..🙏🙏🙏

    ReplyDelete
  37. Saya dah edit..tp blm dpt email..huhu...mesti dh byk ketinggalan..


    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama saya kuning, nak edit di mana?

      Delete
  38. Nama saya dlm line kuning, bila click edit link terus ke telegram.. Macam mana ye?

    ReplyDelete
  39. A.salam .Saya hadapi masalah utk edit. Mohon bantuan.tq

    ReplyDelete
  40. Assallammualaikum...td saya cek nama saya di hp ada warna kuning...tp tak dpt nak edit di hp. Skrg saya buka di laptop..tp nama saya dah tak de pula...macammana tu ya..saya nak edit di laptop pula

    ReplyDelete
  41. nama saya tiada dalam senarai

    ReplyDelete
  42. saya ada 2 nombor kod laluan, tapi 2 pun tidak valid bila masukkan dlm pendaftaran rasmi tu. bila klik Next di suruh dapatkan kod laluan AYU dgn mentor.

    ReplyDelete
  43. Nama dah ada dalam senarai di atas. Tapi kod laluan yg diberikan tidak dpt digunakan. Macam mana tu admin. Nak kena ada kod baharu ke atau macam mana? Saya tak berjaya lg buat kemaskini dlm pendaftaran .

    ReplyDelete
  44. Dlm email status lengkap
    Tp bila cek nama td wrn kuning
    Bila klik edit terus ke telegram
    Mohon bantuan?

    ReplyDelete
  45. Kenapa nama saya hilang AYU-10205

    ReplyDelete
  46. Terima kasih. Ada dah tersenarai nama saya.

    ReplyDelete
  47. Alhamdulillah.. nama saya telah tersenarai..

    ReplyDelete
  48. Dlm email status lengkap
    Tp bila cek nama tiada
    Mohon bantuan?

    ReplyDelete
  49. Setelah kemaskini maklumat, tunggu 24 jam untuk melihat perubahan.

    ReplyDelete
  50. Cg.Suffi nama saya muncul lagi satu kenapa ya saya sudah isi semua dalam gg form ....macam mana ye , saya buat silap ke? Number Ayu 9148

    ReplyDelete
  51. Salam,sebelum ini saya sudah kemaskini maklumat rekod AYU tetapi bila dibuka dalam senarai nama rekod saya AKTIF tetapi bukan KEMMASKINI. Mohon penccerahan.

    ReplyDelete
  52. Maaf nama saya tak ada.
    RAFIDAH REJAB

    ReplyDelete
  53. Salam sejahtera. Nama saya hilang dalam senarai AYU12555. Adakah disebabkan tidak kemas kini atau tidak lengkap? Dalam e-mel, status lengkap namun, nama hilang. Atau disebabkan tidak mencapai 100 subscribe dalam tempoh ditetapkan...aduhai...maaflah kalau begini.

    ReplyDelete
  54. Assalamualaikum. Saya dari batch 1 nak mita kodlaluan ayu

    ReplyDelete
  55. Assalamualaikum.... Maaf ingin bertanya... adakah akaun saya sudah tiada disebabkan maklumat tidak lengkap?

    ReplyDelete

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia