Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

EduBlogger - Jaringan Pencipta Kandungan Digital Warga Pendidik Malaysia

 
Assalamualaikum w.b.t dan Salam mesra!


Ada perkara dapat divideokan, ada perkara lebih mudah disampaikan melalui penulisan. 2023 kami hadir dalam dua versi yang dimaksudkan.

Mencipta konten pendidikan sama ada di pelantar youtube mahupun penulisan blog bukanlah satu usaha yang mudah! memerlukan bebarapa kemahiran asas untuk melaksanakannya. Inisiatif ini diusahakan untuk menyuntik semangat untuk mewujudkan suasana 'luar biasa' berbanding sebelum ini boleh dikatakan rata-rata blogger bergerak secara sendirian. Adakalanya apa yang ingin disampaikan 'tidak sampai' kepada penerima dengan pantas. 


2023, Akademi Youtuber akan ketengahkan lebih ramai guru-guru hebat yang bernaung di bawah KPM melalui penerbitan konten-konten pendidikan mereka. Boleh dikatakan kesemua guru ini memiliki kepakaran yang sangat berharga dan konten mereka perlu sampai kepada pengguna dengan promosi dan liputan yang meluas. 

Tidak hanya terbuka kepada para Youtuber AYU, diperluaskan jalinan ini bersama semua guru-guru daripada Edufluencer KPM, Cikgu Juara Digital, Blogger persendirian, Youtuber Persendirian, Youtuber AYU, Guru Inspirasi Mc Donald's dan Ikon-ikon peringkat daerah, negeri dan kebangsaan. Semoga kerjasama ini mengeratkan lagi silarutahim guru-guru hebat di Malaysia dan seterusnya melahirkan lebih banyak karya-karya baru yang sudah pasti kelebihannya akan dimanfaatkan oleh para pelajar seluruh negara. 

Jom sertai kami! 

Sendirian kita biasa, bersama jadi luar biasa! - AYU, 
Together, We Are Better ( Edufluencer KPM )


Ada tak cikgu-cikgu uruskan blog/portal pendidikan dengan domain (.com) sendiri? jom sertai jaringan blogger pendidikan anjuran Akademi Youtuber. Jom!... semoga dunia pendidikan digital lebih meriah!. 

URGENT! DAFTAR RANGKAIAN BLOGGER PENDIDIKAN - AYU - EDUFLUENCER - GURU INSPIRASI  DLL

MOHON SEMUA BLOGGER PENDIDIKAN YANG TELAH MEMILIKI DOMAIN ( .COM ) SENDIRI ISI BORANG INI DENGAN KADAR SEGERA : 


BORANG PENYERTAAN  : TERIMA KASIH


 

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama