Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

IKON EDIDIK JUNIOR #IkonEdidikJunior






TAHNIAH!
Semua Youtuber Pendidikan di Akademi Youtuber mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pelajar yang menyertai "Misi Pencarian Ikon eDidik Junior 2021". Kami mendoakan semua pelajar yang menimba ilmu secara dalam talian ini diberikan kejayaan dalam apa jua bidang yang diceburi. 

Terima Kasih kerana menyokong Akademi Youtuber, inisiatif guru Malaysia berkarya untuk kejayaan anda! bermula percuma, selamanya percuma hanya di Akademi Youtuber. 

Terima Kasih. 














































107 Ulasan

  1. Macam mana dak dapat ikon edidik tu? Macam mana nak masukkan nama kat dalam PERCALONAN IKON EDIDIK JUNIOR? Saya nak... Saya dh bersedia

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum,saya di sini ingin mendaftarkan diri saya sebagai calon Edidik Junior..saya sudah bersedia.namun,bagaimanakah cara mendaftarkan diri saya?

    BalasPadam
  3. Tak dapat daftar sebab dia cakap perlu kebenaran tapi saya tetap nak vote Miss Ain , Cekgu LK sedih tak dapat daftar😭😭😭

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh daftar gunakan id google classroom / moe yang diterima di sekolah masing2.

      Padam
  4. Saya tak boleh daftar sebab kena ada kebenaran. Guna Id google classroom pun masih tak boleh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maksud id Google classroom tu emel lah!

      Padam
    2. Maksud id Google classroom tu emel lah

      Padam
  5. Bagaimana cara daftar. Need permission.

    BalasPadam
  6. bila akan diumumka ikon edidik ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Misi pencarian akan bermula minggu depan, 12/1/2021

      Padam
  7. Kenapa saya dah submit tapi tak de nama saya kat bawah tu ????
    Kene guna email edidik ke ???????
    Ke saya tak terpilih ?????

    BalasPadam
  8. Kenapa nama saya tak ada kat situ ye?
    Tolong pm

    BalasPadam
  9. Hi cikgu, kenapa orang orang selepas ID J0670, tidak dapat id cikgu?

    BalasPadam
  10. hi cikgu ,macamana nak dapat ID ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. apply dekat link mohon id edidik junior..

      Padam
  11. cikgu kenapa saya x dapat id tapi nama saya dah tersenarai

    BalasPadam
  12. TAK APE
    NUBGKIN BELUM UPDATE

    BalasPadam
  13. aslm cikgu boleh saya tanya kawan saya baru je daftar tapi tak dapat ID lagi kena tunggu sampai ada ke?

    BalasPadam
  14. aslm cg mcm mana nak tahu kita dapat join atau idak

    BalasPadam
  15. Knp nama ada tpi id x dk ?

    BalasPadam
  16. Cikgu, nama saya tersenarai tapi x ada id. Macam mana cikgu?

    BalasPadam
  17. Cikgu,kenapa id tak di paparkan lepas isi borang?

    BalasPadam
  18. Nama sya ada tapi tak ada id

    BalasPadam
  19. ya allah, cane nak cari nama dan id sya ni😭😭😭banyak sangat laaa, susah nak cari😭😭😭, sesapa boleh tolong carikkan tak :((

    BalasPadam
  20. Cikgu, sudah isi form di halaman ini tetapi masih tidak dapat ID lagi.

    BalasPadam
  21. Umur ni nak tulis ikut tarikh lahir atau tahun 2021?

    BalasPadam
  22. Hi cikgu, macam mana dapat id tapi nama dah ada dalam senarai?
    tq.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kene mohon dekat link edidik junior.. mohon kat situ..

      Padam
  23. Saya sudah daftar nama anak dan dah ada email edidik...ttp id tak boleh rujuk sebab page itu expired....bagaimana nak dptkan atau dimana boleh semak semula....

    BalasPadam
  24. Balasan
    1. Selepas daftar akan terima email, jika tidak terima dalam tempoh 24 jam boleh daftar sekali lagi. Terima Kasih.

      Padam
  25. Assalamualaikum para tenaga pengajar. Saya sudah daftar untuk anak saya. Macam mana nak tau kat mana nak dapat no id?

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum cikgu, maaf kita perlu cari id kita di dalam senarai itu ke?😅Nama saya NUR HANA MAISARAH BT NOR AZIZ, 12 TAHUN. TERIMA KASIH

    BalasPadam
  27. Saya dah masuk apa lagi kena buat

    BalasPadam
  28. macam mana nak tahu id saya?

    BalasPadam
  29. cmne nk dptkan kan markah tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu bukan markah tapi itu mata kredit. apa mata kredit? mata kredit ialah yang boleh kita apply hadiah dari ayu. mcm mana nk dpt mata kredit? mata kredit boleh didapati dari kelas live tuisyen ayu. satu live akan mendapat 3 mata kredit.. harap menjawab..

      Padam
  30. Bolehke kalau saya nak tukar pelajaran kalau boleh macam mana

    BalasPadam
  31. Salam..bagaimanakah utk sy dptkan ID edidik junior utk anak sy..

    BalasPadam
  32. CIKGU....KENAPA SAYA PUNYA KERDIT TAK DI PAPARKAN....?😥😥😥

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin kamu boleh tengok di link dibawah. kalau boleh taken, tekan. kalau tk boleh copy and paste dekat google.. https://www.akademiyoutuber.com/p/ranking-kredit-ayu-pelajar.html

      Padam
  33. Assalamualaikum cikgu sufi,
    Anak saya selalu menghadapi masalah untuk mengisi link sijil edidik bagi kelas yang telah diikuti..
    Dia dah masukkan id edidik dalam link yang diberikan tapi tetapi tak berjaya
    Jadi, apakah langkah sebenarnya yang perlu dibuat untuk berjaya mendaftar dalam link sijil ini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin puan/tuan boleh gunakan email edidik... kalau tk ada, boleh mohon..

      Padam
  34. Macam mana nak dapatkan id?

    BalasPadam
  35. assalammualaikum Nama saya nor athirah damia tahun 5

    Hai

    BalasPadam
  36. caner nak dapat id edidik? can someone help me?

    BalasPadam
    Balasan
    1. daftar di sini https://www.akademiyoutuber.com/p/ikon-edidik-junior.html

      Padam
  37. Assalamualaikum saya nak tahu kalau saya tak ada join guru tuisyen AYU
    macam mana nak jawab soalan

    BalasPadam
  38. cikgu macam mana nk dpt id sya? Nama saya NURURL RANIA AMANI BINTI RAFIZAL boleh sesiapa bantu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. semak di sini https://www.akademiyoutuber.com/p/ikon-edidik-junior.html

      Padam
  39. Assalamualaikum cikgu. Nama Saya Asyraf Rayyan. Saya check kredit ayu saya tiba-tiba dia tunjuk $0. Kenapa ya cikgu? Sepatutnya saya dapat $39.

    BalasPadam
  40. cikgu kenapa AYU$ saya tkdk tulis?

    BalasPadam
  41. ASKM CIKGU, MACAMANA NAK DAPATKAN ID?

    BalasPadam
  42. Cikgu, bolehkah sy tau bilakah kredit akan dimasukkan sekiranya saya telah mengikuti kelas tuisyen live semalam?

    BalasPadam
  43. Cikgu saye barharap dapat lah hadiah dan menuntut ilmu dengan baik

    BalasPadam
  44. https://www.akademiyoutuber.com/logout?d=https://www.blogger.com/logout-redirect.g?blogID%3D4095177075853298808%26postID%3D1719129516242281371

    BalasPadam
  45. cikgu saya dah daftar tapi tersalah taip nama jadi macam mana ni cikgu ?


    BalasPadam
  46. cikgu saya dah daftar tapi nama tersalah taip macam mana ni cikgu ?

    BalasPadam
  47. Assalammualaikum, saya nk bertanya macam mana saya nak check jumlah mata kredit saya sebab selepas id J7023 , tidak ditunjukkan jumlah mata kredit .. Terima kasih

    BalasPadam
  48. Cikgu macam mana nak dapat iD edidik junior tu?
    Terima kasih ye cikgu

    BalasPadam
  49. Salam sejahtera cikgu-cikgu, e-sijil yang diclaim itu boleh masuk ke dalam sistem kokurikulum untuk koko mark tak?

    BalasPadam
  50. Nak letak apa untuk jawapan terakhir guru spa?

    BalasPadam
  51. DIMANA SAYA BOEH DAPATKAN SENARAI NAMA GURU PUSAT TUISYEN AYU

    BalasPadam
  52. Cikgu kalau tersilap tulis umur macam mana?

    BalasPadam
  53. cgu pencarian baru bila ye

    BalasPadam
  54. Hi i just want to said i cant register...i cant even type my name

    BalasPadam
  55. selamat sejahtera cikgu saya dah isi tapi tak ada nama pun

    BalasPadam
  56. Cikgu macam mana nk dapat id saya

    BalasPadam
  57. alamat tu kena letak alamat apa ye?

    BalasPadam
  58. Assalamualaikum cikgu.....Knp saya punya kredit lansung tk direkod...atau perlu guna email edidik kah?????
    [

    BalasPadam
  59. knp kredit saya tk kna rekod cikgu....perlu guna email edidik ker utk rekod kredit

    BalasPadam
  60. saya nak tanya kenapa saya dah dapat 78 kredit lepastu bila saya tengok balik tinggal 10 je?

    BalasPadam
  61. assalam..anak2 saya sudah daftar ikon junior semalam tp sehingga hari ini masih belum dapat id..berapa lama masa utk dapat id..TQ

    BalasPadam
  62. cikgu macam mana nk dpt id sya? semalam baru daftar..TQ

    BalasPadam