Responsive Ad Slot


IKON EDIDIK JUNIOR #IkonEdidikJunior






TAHNIAH!
Semua Youtuber Pendidikan di Akademi Youtuber mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pelajar yang menyertai "Misi Pencarian Ikon eDidik Junior 2021". Kami mendoakan semua pelajar yang menimba ilmu secara dalam talian ini diberikan kejayaan dalam apa jua bidang yang diceburi. 

Terima Kasih kerana menyokong Akademi Youtuber, inisiatif guru Malaysia berkarya untuk kejayaan anda! bermula percuma, selamanya percuma hanya di Akademi Youtuber. 

Terima Kasih. 














































( Tutup )
  1. Macam mana dak dapat ikon edidik tu? Macam mana nak masukkan nama kat dalam PERCALONAN IKON EDIDIK JUNIOR? Saya nak... Saya dh bersedia

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,saya di sini ingin mendaftarkan diri saya sebagai calon Edidik Junior..saya sudah bersedia.namun,bagaimanakah cara mendaftarkan diri saya?

    ReplyDelete
  3. Tak dapat daftar sebab dia cakap perlu kebenaran tapi saya tetap nak vote Miss Ain , Cekgu LK sedih tak dapat daftar😭😭😭

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh daftar gunakan id google classroom / moe yang diterima di sekolah masing2.

      Delete
  4. Saya tak boleh daftar sebab kena ada kebenaran. Guna Id google classroom pun masih tak boleh.

    ReplyDelete
  5. Bagaimana cara daftar. Need permission.

    ReplyDelete
  6. bila akan diumumka ikon edidik ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misi pencarian akan bermula minggu depan, 12/1/2021

      Delete
  7. Kenapa saya dah submit tapi tak de nama saya kat bawah tu ????
    Kene guna email edidik ke ???????
    Ke saya tak terpilih ?????

    ReplyDelete
  8. Kenapa nama saya tak ada kat situ ye?
    Tolong pm

    ReplyDelete
  9. Hi cikgu, kenapa orang orang selepas ID J0670, tidak dapat id cikgu?

    ReplyDelete
  10. hi cikgu ,macamana nak dapat ID ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. apply dekat link mohon id edidik junior..

      Delete
  11. cikgu kenapa saya x dapat id tapi nama saya dah tersenarai

    ReplyDelete
  12. TAK APE
    NUBGKIN BELUM UPDATE

    ReplyDelete
  13. aslm cikgu boleh saya tanya kawan saya baru je daftar tapi tak dapat ID lagi kena tunggu sampai ada ke?

    ReplyDelete
  14. aslm cg mcm mana nak tahu kita dapat join atau idak

    ReplyDelete
  15. Knp nama ada tpi id x dk ?

    ReplyDelete
  16. Cikgu, nama saya tersenarai tapi x ada id. Macam mana cikgu?

    ReplyDelete
  17. Cikgu,kenapa id tak di paparkan lepas isi borang?

    ReplyDelete
  18. Nama sya ada tapi tak ada id

    ReplyDelete
  19. ya allah, cane nak cari nama dan id sya ni😭😭😭banyak sangat laaa, susah nak cari😭😭😭, sesapa boleh tolong carikkan tak :((

    ReplyDelete
  20. Cikgu, sudah isi form di halaman ini tetapi masih tidak dapat ID lagi.

    ReplyDelete
  21. Umur ni nak tulis ikut tarikh lahir atau tahun 2021?

    ReplyDelete
  22. Hi cikgu, macam mana dapat id tapi nama dah ada dalam senarai?
    tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene mohon dekat link edidik junior.. mohon kat situ..

      Delete
  23. Saya sudah daftar nama anak dan dah ada email edidik...ttp id tak boleh rujuk sebab page itu expired....bagaimana nak dptkan atau dimana boleh semak semula....

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. Selepas daftar akan terima email, jika tidak terima dalam tempoh 24 jam boleh daftar sekali lagi. Terima Kasih.

      Delete
  25. Assalamualaikum para tenaga pengajar. Saya sudah daftar untuk anak saya. Macam mana nak tau kat mana nak dapat no id?

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum cikgu, maaf kita perlu cari id kita di dalam senarai itu ke?πŸ˜…Nama saya NUR HANA MAISARAH BT NOR AZIZ, 12 TAHUN. TERIMA KASIH

    ReplyDelete
  27. Saya dah masuk apa lagi kena buat

    ReplyDelete
  28. macam mana nak tahu id saya?

    ReplyDelete
  29. cmne nk dptkan kan markah tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu bukan markah tapi itu mata kredit. apa mata kredit? mata kredit ialah yang boleh kita apply hadiah dari ayu. mcm mana nk dpt mata kredit? mata kredit boleh didapati dari kelas live tuisyen ayu. satu live akan mendapat 3 mata kredit.. harap menjawab..

      Delete
  30. Bolehke kalau saya nak tukar pelajaran kalau boleh macam mana

    ReplyDelete
  31. Salam..bagaimanakah utk sy dptkan ID edidik junior utk anak sy..

    ReplyDelete
  32. CIKGU....KENAPA SAYA PUNYA KERDIT TAK DI PAPARKAN....?πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin kamu boleh tengok di link dibawah. kalau boleh taken, tekan. kalau tk boleh copy and paste dekat google.. https://www.akademiyoutuber.com/p/ranking-kredit-ayu-pelajar.html

      Delete
  33. Assalamualaikum cikgu sufi,
    Anak saya selalu menghadapi masalah untuk mengisi link sijil edidik bagi kelas yang telah diikuti..
    Dia dah masukkan id edidik dalam link yang diberikan tapi tetapi tak berjaya
    Jadi, apakah langkah sebenarnya yang perlu dibuat untuk berjaya mendaftar dalam link sijil ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin puan/tuan boleh gunakan email edidik... kalau tk ada, boleh mohon..

      Delete
  34. Macam mana nak dapatkan id?

    ReplyDelete
  35. assalammualaikum Nama saya nor athirah damia tahun 5

    Hai

    ReplyDelete
  36. caner nak dapat id edidik? can someone help me?

    ReplyDelete
    Replies
    1. daftar di sini https://www.akademiyoutuber.com/p/ikon-edidik-junior.html

      Delete
  37. Assalamualaikum saya nak tahu kalau saya tak ada join guru tuisyen AYU
    macam mana nak jawab soalan

    ReplyDelete
  38. cikgu macam mana nk dpt id sya? Nama saya NURURL RANIA AMANI BINTI RAFIZAL boleh sesiapa bantu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. semak di sini https://www.akademiyoutuber.com/p/ikon-edidik-junior.html

      Delete

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia