Responsive Ad Slot


IKON EDIDIK JUNIOR

( Tutup )
  1. Macam mana dak dapat ikon edidik tu? Macam mana nak masukkan nama kat dalam PERCALONAN IKON EDIDIK JUNIOR? Saya nak... Saya dh bersedia

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,saya di sini ingin mendaftarkan diri saya sebagai calon Edidik Junior..saya sudah bersedia.namun,bagaimanakah cara mendaftarkan diri saya?

    ReplyDelete
  3. Tak dapat daftar sebab dia cakap perlu kebenaran tapi saya tetap nak vote Miss Ain , Cekgu LK sedih tak dapat daftar😭😭😭

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh daftar gunakan id google classroom / moe yang diterima di sekolah masing2.

      Delete
  4. Saya tak boleh daftar sebab kena ada kebenaran. Guna Id google classroom pun masih tak boleh.

    ReplyDelete
  5. Bagaimana cara daftar. Need permission.

    ReplyDelete
  6. bila akan diumumka ikon edidik ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misi pencarian akan bermula minggu depan, 12/1/2021

      Delete
  7. Kenapa saya dah submit tapi tak de nama saya kat bawah tu ????
    Kene guna email edidik ke ???????
    Ke saya tak terpilih ?????

    ReplyDelete
  8. Kenapa nama saya tak ada kat situ ye?
    Tolong pm

    ReplyDelete
  9. Hi cikgu, kenapa orang orang selepas ID J0670, tidak dapat id cikgu?

    ReplyDelete
  10. hi cikgu ,macamana nak dapat ID ?

    ReplyDelete
  11. cikgu kenapa saya x dapat id tapi nama saya dah tersenarai

    ReplyDelete
  12. TAK APE
    NUBGKIN BELUM UPDATE

    ReplyDelete
  13. aslm cikgu boleh saya tanya kawan saya baru je daftar tapi tak dapat ID lagi kena tunggu sampai ada ke?

    ReplyDelete
  14. aslm cg mcm mana nak tahu kita dapat join atau idak

    ReplyDelete
  15. Knp nama ada tpi id x dk ?

    ReplyDelete
  16. Cikgu, nama saya tersenarai tapi x ada id. Macam mana cikgu?

    ReplyDelete
  17. Cikgu,kenapa id tak di paparkan lepas isi borang?

    ReplyDelete
  18. Nama sya ada tapi tak ada id

    ReplyDelete
  19. ya allah, cane nak cari nama dan id sya ni😭😭😭banyak sangat laaa, susah nak cari😭😭😭, sesapa boleh tolong carikkan tak :((

    ReplyDelete
  20. Cikgu, sudah isi form di halaman ini tetapi masih tidak dapat ID lagi.

    ReplyDelete
  21. Umur ni nak tulis ikut tarikh lahir atau tahun 2021?

    ReplyDelete
  22. Hi cikgu, macam mana dapat id tapi nama dah ada dalam senarai?
    tq.

    ReplyDelete
  23. Saya sudah daftar nama anak dan dah ada email edidik...ttp id tak boleh rujuk sebab page itu expired....bagaimana nak dptkan atau dimana boleh semak semula....

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. Selepas daftar akan terima email, jika tidak terima dalam tempoh 24 jam boleh daftar sekali lagi. Terima Kasih.

      Delete

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia