Responsive Ad Slot


Tuisyen Percuma AYU

LIVE

Tahniah! Senarai nama peserta Batch 1 yang berjaya ke Challenge 2 bersama Akademi Youtuber Guru Malaysia.

16/08/2020

/ oleh Yu. Suffi Yusof
Tahniah! Senarai nama peserta Batch 1 yang berjaya ke Challenge 2 bersama Akademi Youtuber Guru Malaysia. . Harap bersabar, tempoh menunggu untuk paparan senarai nama disediakan : 
3:00
Sila Reload halaman ini jika paparan masih tidak keluar selepas tamat waktu menunggu. Terima Kasih.

 

TAHNIAH KERANA LULUS UJIAN CHALLENGE 1 AKADEMI YOUTUBER
TEAM EDIDIK MALAYSIA DAN KELAB GURU MALAYSIA.

TERIMA KASIH. Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home
( Tutup )
 1. Terima kasih Mentor AYU. Semua team AYU. Kelab Guru Malaysia.

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah, terima kasih Yu Suffi, Yu Zuly dan mentor2 AYU serta Presenter2 di atas perkongsian ilmu yg sangat bermanfaat. Teruskan menimba ilmu.

  ReplyDelete
 3. Alhamdulillah dan terima kasih kepada YM CIKGU SUFFI, TEAM YT AYU yang tidak mengenal erti penat membimbing dan menyampaikan ilmu, ahli keluarga kami yang menyokong perjlnan kami menimba ilmu dan para subsriber serta viewers yg tak jemu2 menonton dan menyokong video pendidikan kami di platform you tube. Didoai kalian sentiasa dalam rahmat kasih syg Allah swt...aamiin ya mujib.

  ReplyDelete
 4. Alhamdulillah dan terima kasih kepada YM CIKGU SUFFI, TEAM YT AYU yang tidak mengenal erti penat membimbing dan menyampaikan ilmu, ahli keluarga kami yang menyokong perjlnan kami menimba ilmu dan para subsriber serta viewers yg tak jemu2 menonton dan menyokong video pendidikan kami di platform you tube. Didoai kalian sentiasa dalam rahmat kasih syg Allah swt...aamiin ya mujib.

  ReplyDelete
 5. Alhamdulillah. Terima kasih Yu Suffi dan semua team AT AYU yang sentiasa membantu memberikan ilmu tanpa jemu #kitabantukita

  ReplyDelete
 6. Alhamdulillah... terima kasih Buat Cikgu Suffi memeberi peluang buat saya masuk ujian...moga Sihat sentiasa Cikgu Suffi...

  ReplyDelete
 7. Assalamualaikum dan Salam sejahtera...

  Terimalah ucapan TERIMA KASIH daripada saya terutamanya kepada para Subscriber dan YU Akademi Youtuber yang telah banyak memberi peluang, ruang dan tunjuk ajar kepada saya untuk terus menghadapi cabaran menjadi seorang YouTuber...Hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa kalian semua..Didoakan semua peserta AYU batch 1 agar terus bersemangat untuk menghadapi challenge yang seterusnya..

  https://youtu.be/kZ2I3bga2rY

  Terima kasih #akademiyoutuber
  Terima kasih #yuaszian #yusuffi
  Terima kasih #subscribers

  ReplyDelete

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia