Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
featured

Pencarian Edufluencer 2.0


Ayuh sertai Pencarian Edufluencer 2.0 bermula 2 September hingga 3 Oktober 2022. Penyertaan dibuka kepada guru atau pensyarah yang berkhidmat dengan Kementerian Pendidikan Malaysia. 

Kempen pencarian ini adalah untuk menambah bilangan guru suri teladan bagi Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) yang akan memainkan peranan sebagai agen perubahan dalam bidang Pendidikan yang mampu memberi inspirasi kepada rakan Pendidikan lain dengan perkongsian amalan terbaik dan berkongsi inovasi dan teknologi dalam Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) melalui platform media sosial masing-masing serta menjadi suara KPM bagi menyebarluaskan maklumat sahih dari KPM kepada warga Pendidikan serta pihak awam.

Sebarang pertanyaan layari platform media sosial PADU atau emel kepada info@padu.edu.my

#SekolahkuSEJAHTERA
#KPMKomited
#KeluargaMalaysiaTeguhBersama

SUMBER : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0XnGKnjG5f8K35oyCESpAbfSLuMiBM28Y7dgz5LkNzQTXRCMs1iUScRbRvds81kXnl&id=100064353532657&sfnsn=mo


Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama