Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

Webinar KBAT dalam Pendidikan STEM dan Perkongsian Amalan Terbaik KBAT | JPN Sabah


--
Info Rasmi dari Channel Sektor Sumber & Teknologi Pendidikan JPN Sabah
Webinar KBAT dalam Pendidikan STEM dan Perkongsian Amalan Terbaik KBAT | JPN Sabah
Semua dijemput hadir ke Webinar Jabatan Pendidikan Negeri Sabah sempena Karnival Sains Sabah Tahun 2022 Tajuk: Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dalam Pendidikan STEM dan Perkongsian Amalan Terbaik KBAT Tarikh: 10 Ogos 2022 (Rabu) Masa: 2.00-4.00 petang Penceramah: Puan Dayang Rukayah binti Awang Mahmun (Ketua Penolong Pengarah, Unit Sains dan Matematik, Sektor Pembelajaran, Jabatan Pendidikan Negeri Sabah) Perkongsian Amalan Terbaik KBAT: Perkongsian 1: Siti Nuralisha binti Ali (SK Kota Kinabatangan) Tajuk: KBAT menggunakan Trafik ABL Perkongsian 2: Elbenjoe Wesmin (SMK Pinggan-pinggan Pitas) Tajuk: Pengintegrasian 5E dan KBAT dengan Intervensi Kad Cartes 24BJAC Perkongsian 3: Mariani John (SMK Pulau Gaya) Tajuk: KBAT menggunakan JPI e-Sijil disediakan bagi semua yang hadir. Para warga KPM boleh mendaftarkan sijil penyertaan dalam SPLKPM melalui modul individu masing-masing.
Sektor Sumber & Teknologi Pendidikan JPN Sabah

LINK SIARAN LANGSUNG : https://www.youtube.com/watch?v=eatVW1H4krY
SUBSCRIBE : KLIK DI SINI


Terima kasih! Ikuti kami di telegram untuk sebarang perkembangan terkini dunia pendidikan digital di Malaysia. Klik Di Sini

TUISYEN PERCUMA?
Akademi Youtuber telah berjaya melaksanakan lebih 6,000 Siaran Tuisyen Percuma yang disampaikan oleh guru-guru KPM & Swasta seluruh negara. Klik Di Sini untuk maklumat lanjut.

APPS AYU?
Akses lebih 25,000 video pendidikan dalam keadaan tersusun mengikut subjek dari Prasekolah sehingga Matrikulasi hanya dari satu aplikasi. Klik di sini : Install Sekarang! untuk maklumat lanjut.
Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama