Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

KENANGAN TERINDAH I UNIT 2 I KATA KERJA TRANSITIF I BUKU TEKS BM THN 6 SK (SEMAKAN 2017) I HALAMAN …

 


MUDAHNYA BELAJAR BAHASA MELAYU BERSAMA DENGAN CIKGU ZAINITA. KALI INI BERDASARKAN BUKU TEKS BAHASA MELAYU TAHUN 6. SELAIN ITU VIDEO INI JUGA BERDASARKAN DSKP BM THN 6 KSSR SEMAKAN SEMULA.

Masih keliru dengan KATA KERJA TRANSITIF? Anak anda gagal mencapai keputusan yang cemerlang sebab masih gagal menguasai cara menghasilkan penulisan dengan baik! Jangan risau! Saya telah menyediakan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai teknik menguasai tatabahasa Bahasa Melayu. Anak anda perlu menonton video ini kerana supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan-soalan yang berkaitan dengan KATA KERJA TRANSITIF. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan berkaitan dengan KATA KERJA TRANSITIF. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.

Inilah cara terbaharu dalam pengajaran masa kini. Dengan menonton video ini, anak anda akan lebih mudah faham lagi untuk menguasai Teknik Mudah Menguasai Bahasa Melayu. Anak anda hanya perlu menonton video ini supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan peperiksaan dengan baik tanpa sebarang kesalahan. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan yang mengandungi tentang KATA KERJA TRANSITIF. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.

🎬PAUTAN VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=hdcEmbbLq_k

NAMA GURU : ZAINITA BINTI HUSSAIN

SEKOLAH : SK CONVENT (M) KAJANG

SALURAN YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CikguZainita

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama