Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
featured

🔴[LIVE] GECT- JOM KITA KONGSI WORKSPACE | VIDEO LIVE CLASS WITH G-MEET | #04 | #AKADEMIYOUTUBER

#segmenkhas  #akademiyoutuber
Akademi Youtuber AYU membawakan segmen khas yang menarik iaitu GECT - JOM KITA KONGSI WORKSPACE. Segmen khas ini akan dijalankan selama 10 minggu berturut-turut dan menggabungkan perkongsian 4 orang guru dan bersiaran seperti maklumat berikut :


Hari : ISNIN Masa : 9.30 MALAM


✅ Playlist Segmen GECT - JOM KITA KONGSI WORKSPACE

https://youtube.com/playlist?list=PLqP-qyvWMCM9EFP7BcKrjcifnShfNpJnc

Ketua Segmen : CIKGU SUHAIDI MD SIDEK Sekolah : SK KOTA REMBAU N. SEMBILAN Link CYT : https://www.youtube.com/c/CikguSuhaidi AHLI 1 : SHARANJEET KAUR A/P DAYAL SINGH Sekolah : SMK PENDETA ZA'BA Link CYT : https://www.youtube.com/c/CikguSharan AHLI 2 : MASRINA BINTI MUHAMED Sekolah : SMK TUN HAJI ABDUL MALEK Link CYT : https://www.youtube.com/c/CMKaizen AHLI 3 : CIKGU GIRIJA A/P RAMDAS Sekolah : SMK JELUTONG Link CYT : https://www.youtube.com/c/CikguGiri AHLI 4 : MUALLIM FAIRUL Sekolah : SMI AL HIKMAH SHAH ALAM Link CYT : https://www.youtube.com/c/MuallimFairul

Kami ingin membantu rakan-rakan guru untuk menguasai penggunaan “Google Workspace” yang akan memudahkan perkongsian dan memantapkan lagi pengurusan rakan-rakan guru dalam menjalankan PDP melalui pendekatan yang santai. PUSAT TUISYEN AYU - PERCUMA! Pusat tuisyen PERCUMA pertama di Malaysia yang membawakan kepada anda guru-guru PAKAR dari seluruh negara. Pusat Tuisyen AYU menghimpunkan guru-guru pakar yang masih dalam perkhidmatan mahupun yang telah bersara namun tetap ingin menyumbang untuk pendidikan negara.


MURID / PELAJAR Rebut peluang, masukkan sesi LIVE ini dalam jadual pembelajaran sendiri dan sentiasa mengisi masa lapang dengan ilmu daripada guru-guru hebat yang ikhlas ingin mendidik anda walaupun dari lokasi yang jauh. Jangan sia-siakan masa anda untuk belajar, guru-guru sentiasa ada di mana jua untuk membantu. Semoga kejayaan menjadi hakmilik anda.

Yu.CM KAIZEN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, saya CM Kaizen, KP Panitia Sejarah SPM Akademi Youtuber, menjemput rakan-rakan dan anak-anak murid untuk menonton semua video berkongsian kami. Semoga perkongsian kami memberi manfaat kepada semua. Terima kasih kerana terus menyokong Akademi Youtuber , khusus Panitia Sejarah. Saya sudahi dengan Salam Kaizen!!!! Means Continuous Improvement...

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama