Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
PDPC

PDPC I STPM SEMS 3 PENGAJIAN PERNIAGAAN I PERNIAGAAN ANTARABANGSA (TUJUAN SYARIKAT MULTINASIONAL))Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Perkongsian video pdpc STPM Semester 3 Pengajian Perniagaan, subtopik Syarikat Multinasional. Perkongsian ini adalah tentang tujuan penubuhan syarikat multinasional. Syarikat multinasional merupakan sebuah syarikat besar  yang beroperasi melalui cawangan-cawangan yang terdapat di beberapa buah negara di dunia.

Cawangan-cawangan ini akan dikawal oleh sebuah syarikat dari sebuah negara tertentu atau dikawal oleh sebuah syarikat induk. Antara tujuana penubuhan syarikat multinasional ini ada dikongsi kan dalam video pdpc ini. Silakan tonton dan kalau bermanfaat boleh kongsikan untuk kita sebarkan ilmu ini.

Terima Kasih


Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama