Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
khas

πŸ”΄ [LIVE] TIPS SIHAT DAN CERIA BERSAMA : SANTAI TANPA STRESS #05 #AKADEMIYOUTUBER


πŸ”΄ [LIVE] TIPS SIHAT DAN CERIA BERSAMA : SANTAI TANPA STRESS #05 #AKADEMIYOUTUBERMata juga merupakan aset amat berharga dalam diri setiap individu. Penjagaan mata merupakan antara perkara yang amat perlu dititik beratkan. Segmen Khas kali ini membawakan isu berkaitan rabun atau buta warna. 

Selain itu kita perlu menjaga kesihatan dalam pelbagai cara sama ada dari segi penjagaan pemakanan dan minuman, penjagaan kesihatan diri, senaman untuk kesihatan dan riadah untuk menceriakan diri. 

Antara topik menarik kali ini ialah, kita perlu beriadah terutama bersama keluarga demi menghilangkan tekanan atau bebanan kerja. Elakkan stress kerana ia akan memudaratkan kesihatan kita. 

Oleh itu, kami di AKADEMI YOUTUBER mengambil inisiatif dengan memperkenalkan SEGMEN KHAS : TIPS SIHAT DAN CERIA BERSAMA bagi memberikan pendedahan dan maklumat serta informasi kesihatan, aktiviti riadah yang menarik, jom masakan sihat dan senaman mudah kepada semua golongan masyarakat yang mementingkan kesihatan dan ingin kekal sihat.

Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan segmen khas TIPS CERIA DAN SIHAT BERSAMA yang akan bersiaran setiap minggu pada: Hari : Jumaat 
Masa : 8.15 malam.
Channel Team Tips Sihat Dan Ceria bersama

1.  INTAN ZURINA BINTI ABU KARIM

2.  FADZLIANI BINTI FADZIL

3.  NOR BAYATI BINTI OSMAN

4.  ROHANI BINTI ISMAIL

5.  HASIFAH BINTI EKINGCatat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama