Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

PROGRAM JOM BACA YASIN DAN TINTA ILMU (JBaYTI) BPI, KPM


--
Info Rasmi dari Channel Pembangunan Program Adab dan Nilai BPI KPM
PROGRAM JOM BACA YASIN DAN TINTA ILMU (JBaYTI) BPI, KPM

PROGRAM JOM BACA YASIN DAN TINTA ILMU (JBaYTI) BPI BERSAMA BAHAGIAN-BAHAGIAN KPM Kami menjemput warga pendidikan dan seluruh rakyat Malaysia menyertai program ini. Tarikh: 21 Okt 2022 (Jumaat) Masa: 8.30 pagi Disiarkan menerusi : Facebook PPADNI https://www.facebook.com/ppadnibpikpm/ Facebook BPI https://www.facebook.com/fbbpikpm YouTube PPADNI https://youtube.com/c/pembangunanprogramadabdannilaibpikpm Khalifah Yasin: Ustaz Mohd Sa'aban bin Anton Penolong Pengarah, SPPADNI, BPI, KPM Tinta Ilmu: Ustaz Mohamed Zamri bin Basir Ketua Penolong Pengarah, SPPADNI BPI, KPM Tajuk: "Ujian Allah Tarbiah ke Syurga" Link pendaftaran SPLKPM/ Google Form dan QR Code akan diberi semasa Live

Pembangunan Program Adab dan Nilai BPI KPM

LINK SIARAN LANGSUNG : https://www.youtube.com/watch?v=xH6H36nK69g
SUBSCRIBE : KLIK DI SINI


Terima kasih! Ikuti kami di telegram untuk sebarang perkembangan terkini dunia pendidikan digital di Malaysia. Klik Di Sini

TUISYEN PERCUMA?
Akademi Youtuber telah berjaya melaksanakan lebih 6,000 Siaran Tuisyen Percuma yang disampaikan oleh guru-guru KPM & Swasta seluruh negara. Klik Di Sini untuk maklumat lanjut.

APPS AYU?
Akses lebih 25,000 video pendidikan dalam keadaan tersusun mengikut subjek dari Prasekolah sehingga Matrikulasi hanya dari satu aplikasi. Klik di sini : Install Sekarang! untuk maklumat lanjut.
Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama