Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
LIVE

🔴 [LIVE] Perasmian Tuisyen SAITO-AYU-eDIDIK LMS SPM 2022Tarikh :  15 OKTOBER 2022

Hari     :  SABTU 

Masa   : 9.00 malam 


Pautan : https://www.youtube.com/watch?v=vpgDI2jOYIYProgram ini memberi pendedahan dan perkongsian persediaan menghadapi Percubaan SPM 2022 melalui  pendekatan yang santai. 


Jadi jangan lepaskan peluang untuk calon-calon SPM mendengar perkongsian kami. Jangan ketinggalan untuk bersama-sama kami. Ayuh, luangkan masa anda, kita meriahkan program LMS SPM 2022 ini.

 


Inisiatif :  

https://saito.edu.my

http://www.akademiyoutuber.com

https://t.me/eDIDIKMalaysia

https://t.me/KelabGuruMalaysiaYu.CM KAIZEN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, saya CM Kaizen, KP Panitia Sejarah SPM Akademi Youtuber, menjemput rakan-rakan dan anak-anak murid untuk menonton semua video berkongsian kami. Semoga perkongsian kami memberi manfaat kepada semua. Terima kasih kerana terus menyokong Akademi Youtuber , khusus Panitia Sejarah. Saya sudahi dengan Salam Kaizen!!!! Means Continuous Improvement... KOMPILASI VIDEO PDPC DAN VIDEO KELAS TUISYEN ONLINE. Kompilasi video ini dihasilkan oleh 18 orang guru Sejarah yang hebat, termasuk guru cemerlang dari seluruh Malaysia. http://bit.ly/3aVzhkt Kompilasi Video Ting. 4 KSSM : http://bit.ly/3rDHcZl Kompilasi Sejarah Men Ren : http://bit.ly/3o0gFmJ

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama