Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

KELAS SAINS KOMPUTER T5: BAB 1 PERKOMPUTERAN Ep8


KELAS SAINS KOMPUTER T5: BAB 1 PERKOMPUTERAN Ep8

T5: BAB 1 PENGKOMPUTERAN Ep8 1.3 Get Logik Tarikh: 10 November 2022 Masa: 2.30 Petang Terbuka untuk semua guru dan pelajar Elektif Sains Komputer Tingkatan 4 dan 5 seluruh negara Penceramah: 1) Shahliza binti Sirat (Sekolah Tinggi Muar, Muar) Moderator: Ts. Haslinda Hassan (Sektor Pembelajaran, JPN Johor) ✅Mata SPLKPM untuk guru-guru ✅Sijil penyertaan peringkat KEBANGSAAN untuk pelajar yang konsisten mengikuti siri ini Webinar ini dianjurkan oleh Sektor Pembelajaran, Jabatan Pendidikan Negeri Johor dengan kerjasama Bahagian Pembangunan Kurikulum, KPM.

Webinar JPN Johor

LINK SIARAN LANGSUNG : https://www.youtube.com/watch?v=q6NnmRQ_FlQ
SUBSCRIBE : KLIK DI SINI


Terima kasih! Ikuti kami di telegram untuk sebarang perkembangan terkini dunia pendidikan digital di Malaysia. Klik Di Sini

TUISYEN PERCUMA?
Akademi Youtuber telah berjaya melaksanakan lebih 6,000 Siaran Tuisyen Percuma yang disampaikan oleh guru-guru KPM & Swasta seluruh negara. Klik Di Sini untuk maklumat lanjut.

APPS AYU?
Akses lebih 25,000 video pendidikan dalam keadaan tersusun mengikut subjek dari Prasekolah sehingga Matrikulasi hanya dari satu aplikasi. Klik di sini : Install Sekarang! untuk maklumat lanjut.

--
Info Rasmi dari Channel Webinar JPN Johor
Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama