Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

Webinar Inquiry-based Science Education (IBSE) for STEM Education | JPN Sabah


--
Info Rasmi dari Channel Sektor Sumber & Teknologi Pendidikan JPN Sabah
Webinar Inquiry-based Science Education (IBSE) for STEM Education | JPN Sabah
Semua dijemput hadir ke Webinar Jabatan Pendidikan Negeri Sabah sempena Karnival Sains Sabah Tajuk: Inquiry-based Science Education (IBSE) for STEM Education: I am a genius! Tarikh: 12 Ogos 2022 (Jumaat) Masa: 2.00-4.00petang Penceramah: YBrs. Dr. Chiam Sun May Pensyarah Cemerlang Gred Khas C Jabatan STEM Institut Pendidikan Guru Kampus Kent Tuaran Perkongsian Amalan Terbaik: Perkongsian 1: Puan Alice Kaling SK Koporingan, Tuaran Perkongsian 2: Encik Kuit Vui Ket SMK Sanzac, Kota Kinabalu Moderator: YBrs. Dr. Nancy Ng Yut Kuan Pegawai SISC+ (Sains dan Matematik) PPD Beluran Puan Junaina Semion Guru Sains SK Telupid e-Sijil diberikan kepada semua peserta yang hadir. Para warga KPM boleh mendaftarkan sijil penyertaan ke dalam SPLKPM melalui modul individu masing-masing.
Sektor Sumber & Teknologi Pendidikan JPN Sabah

LINK SIARAN LANGSUNG : https://www.youtube.com/watch?v=9Ab2Krm5vl0
SUBSCRIBE : KLIK DI SINI


Terima kasih! Ikuti kami di telegram untuk sebarang perkembangan terkini dunia pendidikan digital di Malaysia. Klik Di Sini

TUISYEN PERCUMA?
Akademi Youtuber telah berjaya melaksanakan lebih 6,000 Siaran Tuisyen Percuma yang disampaikan oleh guru-guru KPM & Swasta seluruh negara. Klik Di Sini untuk maklumat lanjut.

APPS AYU?
Akses lebih 25,000 video pendidikan dalam keadaan tersusun mengikut subjek dari Prasekolah sehingga Matrikulasi hanya dari satu aplikasi. Klik di sini : Install Sekarang! untuk maklumat lanjut.
Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama