Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

Webinar From Lab to Market: Sharing of World Top 2% Scientist to be Entrepreneur | JPN Sabah


--
Info Rasmi dari Channel Sektor Sumber & Teknologi Pendidikan JPN Sabah
Webinar From Lab to Market: Sharing of World Top 2% Scientist to be Entrepreneur | JPN Sabah
Webinar Jabatan Pendidikan Negeri Sabah sempena Karnival Sains Sabah Tahun 2022 Tajuk: From Lab to Market: Sharing of World Top 2% Scientist to be Entrepreneur Tarikh: 16 Ogos 2022 (Selasa) Masa: 2.00-4.00 petang Penceramah: Prof. Madya Dr. Md. Shafiquzzaman Siddiquee (Pensyarah Kanan, Institut Penyelidikan Bioteknologi, Universiti Malaysia Sabah) - Penerima Pengiktirafan World Top 2% Scientist Award 2020 dan 2021
Sektor Sumber & Teknologi Pendidikan JPN Sabah

LINK SIARAN LANGSUNG : https://www.youtube.com/watch?v=CsKVlQ8p4I0
SUBSCRIBE : KLIK DI SINI


Terima kasih! Ikuti kami di telegram untuk sebarang perkembangan terkini dunia pendidikan digital di Malaysia. Klik Di Sini

TUISYEN PERCUMA?
Akademi Youtuber telah berjaya melaksanakan lebih 6,000 Siaran Tuisyen Percuma yang disampaikan oleh guru-guru KPM & Swasta seluruh negara. Klik Di Sini untuk maklumat lanjut.

APPS AYU?
Akses lebih 25,000 video pendidikan dalam keadaan tersusun mengikut subjek dari Prasekolah sehingga Matrikulasi hanya dari satu aplikasi. Klik di sini : Install Sekarang! untuk maklumat lanjut.
Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama