Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

MAJLIS PERASMIAN PENUTUPAN KEM DAIE PENA MUDA TAHUN 2022


--
Info Rasmi dari Channel Pembangunan Program Adab dan Nilai BPI KPM
MAJLIS PERASMIAN PENUTUPAN KEM DAIE PENA MUDA TAHUN 2022

🖋️ MAJLIS PERASMIAN PENUTUPAN KEM DAIE PENA MUDA SEKOLAH-SEKOLAH KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA PERINGKAT KEBANGSAAN TAHUN 2022 🔴 ANJURAN BAHAGIAN PENDIDIKAN ISLAM, KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA 🟡 KELOLAAN JABATAN PENDIDIKAN NEGERI PERAK (SEKTOR PENDIDIKAN ISLAM) 🏢 DARI MH HOTEL, IPOH PERAK 📆 PADA 30 OGOS 2022 (SELASA) ⏰ 10.00 PAGI HINGGA 1.00 PETANG

Pembangunan Program Adab dan Nilai BPI KPM

LINK SIARAN LANGSUNG : https://www.youtube.com/watch?v=DwYNV4-yuZQ
SUBSCRIBE : KLIK DI SINI


Terima kasih! Ikuti kami di telegram untuk sebarang perkembangan terkini dunia pendidikan digital di Malaysia. Klik Di Sini

TUISYEN PERCUMA?
Akademi Youtuber telah berjaya melaksanakan lebih 6,000 Siaran Tuisyen Percuma yang disampaikan oleh guru-guru KPM & Swasta seluruh negara. Klik Di Sini untuk maklumat lanjut.

APPS AYU?
Akses lebih 25,000 video pendidikan dalam keadaan tersusun mengikut subjek dari Prasekolah sehingga Matrikulasi hanya dari satu aplikasi. Klik di sini : Install Sekarang! untuk maklumat lanjut.
Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama