Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

KELAS SAINS KOMPUTER T4: BAB 1 PENGATURCARAAN Ep3


--
Info Rasmi dari Channel Webinar JPN Johor
KELAS SAINS KOMPUTER T4: BAB 1 PENGATURCARAAN Ep3

KELAS SAINS KOMPUTER T4: BAB 1 PENGATURCARAAN Ep3 1.5 Amalan Terbaik Pengaturcaraan 1.6 Struktur Data dan Modular Tarikh: 25 Ogos 2022 Masa: 2.30 Petang Terbuka untuk semua guru dan pelajar Elektif Sains Komputer Tingkatan 4 dan 5 seluruh negara Penceramah: 1) Pn. Azneeza Hairany bt Aezman @ Azman (SMJK Pei Hwa, Tangkak) Moderator: Ts. Haslinda Hassan (Sektor Pembelajaran, JPN Johor)

Webinar JPN Johor

LINK SIARAN LANGSUNG : https://www.youtube.com/watch?v=aBnSUBAuN4Y
SUBSCRIBE : KLIK DI SINI


Terima kasih! Ikuti kami di telegram untuk sebarang perkembangan terkini dunia pendidikan digital di Malaysia. Klik Di Sini

TUISYEN PERCUMA?
Akademi Youtuber telah berjaya melaksanakan lebih 6,000 Siaran Tuisyen Percuma yang disampaikan oleh guru-guru KPM & Swasta seluruh negara. Klik Di Sini untuk maklumat lanjut.

APPS AYU?
Akses lebih 25,000 video pendidikan dalam keadaan tersusun mengikut subjek dari Prasekolah sehingga Matrikulasi hanya dari satu aplikasi. Klik di sini : Install Sekarang! untuk maklumat lanjut.
Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama