Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
PDPC

MENCATAT MAKLUMAT I BUKU TEKS BM THN 5 SK I AWASI SI COMEL I TEMA 2 : KESIHATAN DAN KEBERSIHAN I OL…


MUDAHNYA BELAJAR BAHASA MELAYU BERSAMA DENGAN CIKGU ZAINITA. KALI INI BERDASARKAN BUKU TEKS BAHASA MELAYU TAHUN 5. SELAIN ITU VIDEO INI JUGA BERDASARKAN DSKP BM THN 5 KSSR SEMAKAN SEMULA.

Bagaimanakah cara yang betul untuk mencatat maklumat berdasarkan bahan rangsangan dan soalan yang diberi? Masih keliru cara mencatat maklumat yang betul berdasarkan petikan atau gambar yang diberi? Anak anda gagal mencapai keputusan yang cemerlang sebab masih gagal menguasai Tatabahasa dengan baik! Jangan risau!! Saya telah menyediakan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai Tatabahasa Bahasa Melayu. Anak anda perlu menonton video ini kerana di dalam video ini supaya dia mudah faham dan dapat menguasai tatabahasa. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai tatabahasa. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.

Inilah cara terbaharu dalam pengajaran masa kini. Dengan menonton video ini, anak anda akan lebih mudah faham lagi untuk menguasai Teknik Mudah Menguasai Bahasa Melayu. Anak anda hanya perlu menonton video ini supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan peperiksaan dengan baik tanpa sebarang kesalahan. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan JENIS DAN RAGAM AYAT. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.


🎬PAUTAN VIDEO: 

https://www.youtube.com/watch?v=0ppG6Wa9IY4

NAMA GURU : ZAINITA BINTI HUSSAIN

SEKOLAH : SK CONVENT (M) KAJANG

SALURAN YOUTUBE : 

https://www.youtube.com/c/CikguZainitaYu. Jamalee

https://www.youtube.com/CikguJaMaLee

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama