Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
PDPC

MENGENAL PASTI ISI TERSURAT & TERSIRAT UTK MEMBERIKAN RESPONS I BM THN 5 I BUKU TEKS BM THN 5 …


MUDAHNYA BELAJAR BAHASA MELAYU BERSAMA DENGAN CIKGU ZAINITA. KALI INI BERDASARKAN BUKU TEKS BAHASA MELAYU TAHUN 6. SELAIN ITU VIDEO INI JUGA BERDASARKAN DSKP BM THN 6 KSSR SEMAKAN SEMULA.
Bagaimanakah cara yang betul untuk memberikan respons? Masih keliru dengan memberikan respons yang betul berdasarkan petikan atau gambar yang diberi? Anak anda gagal mencapai keputusan yang cemerlang sebab masih gagal menguasai cara bina ulasan dengan baik! Jangan risau!! Saya telah menyediakan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai Bahasa Melayu. Anak anda perlu menonton video ini kerana di dalam video ini supaya dia mudah faham dan dapat menguasai Bahasa Melayu. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai Bahasa Melayu. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.
Inilah cara terbaharu dalam pengajaran masa kini. Dengan menonton video ini, anak anda akan lebih mudah faham lagi untuk menguasai Teknik Mudah Menguasai  Bahasa Melayu. Anak anda hanya perlu menonton video ini  supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan peperiksaan dengan baik tanpa sebarang kesalahan. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan Bahasa Melayu Kertas 1 dan 2.  Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.
🎬PAUTAN VIDEO: https://youtu.be/Si09RWZne1M

NAMA GURU : ZAINITA BINTI HUSSAIN

SEKOLAH : SK CONVENT (M) KAJANG

SALURAN YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CikguZainita

📕MODUL KUASAI BM THN 4-6 (KUASAI STRUKTUR AYAT) 

Pdf : https://sg.docworkspace.com/d/sIJ_fmbBRzN6djwY

Yu. Cikgu Eedarahim

https://www.youtube.com/CikguEedarahim_752

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama