Responsive Ad Slot


Tuisyen Percuma AYU

LIVE

PERTANDINGAN PIDATO KENEGARAAN 2021 | JASVINPREET KAUR DHILLON | SK CONVENT KAJANG, SELANGOR | MALAYSIA PRIHATIN, TERIMA KASIH CIKGU!

31/08/2021

/ oleh Yu. Aisah Seydalavi

 PERTANDINGAN PIDATO KENEGARAAN 2021 | JASVINPREET KAUR DHILLON | SK CONVENT KAJANG, SELANGOR | MALAYSIA PRIHATIN, TERIMA KASIH CIKGU!


Robek jiwa dan emosi guru tatkala mereka berkorban masa dan tenaga mendidik anak bangsa dalam cabaran norma baharu ini dengan pelbagai tomahan yang ada. Namun, demi melahirkan anak bangsa merdeka mereka tetap melaksanakan amanah yang dipikul kerana yang bulat tidak datang bergolek, yang pipih tidak datang melayang. 

 Ayuh dengarkan pidato yang disampaikan oleh Jasvinpreet Kaur Dhillon dari SK Convent, Selangor bersempena dengan Pertandingan Pidato Kenegaraan Peringkat Kebangsaan yang dianjurkan oleh Akademi Youtuber, eDidik Malaysia dan Kelab Guru Malaysia. 

Tajuk pidato adik Jasvinpreet ialah Malaysia Prihatin, Terima Kasih Cikgu! Mari berikan sokongan kepada adik Jasvinpreet dengan menonton, berikan LIKE dan undi dengan Kod Undian : R0441 .

Klik pautan berikut untuk mengundi dan masukkan ""Kod Undian"" di atas : https://www.akademiyoutuber.com/p/undian-video-paling-kreatif.html 

Semak jumlah undian terkini dari semasa ke semasa di sini : https://www.akademiyoutuber.com/p/status-undian-terkini-pertandingan-di.html

KREDIT : 12043

Anda memiliki video menarik seperti ini? ingin Akademi Youtuber tularkan kepada semua bakal penonton yang akan memanfaatkan video anda? KLIK DI SINI. 

"
Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a Comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020-2021
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia