Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
khas

🔴 [LIVE] SANTAI TAPI SAMPAI : HMMM ...LAZATNYA MAKANANKU #04 #AKADEMIYOUTUBER

 


SANTAI TAPI SAMPAI merupakan program ilmiah santai yang dianjurkan oleh Akademi Youtuber Malaysia. SANTAI TAPI SAMPAI merupakan segmen khas bual bicara santai yang mengupas isu-isu semasa dalam dan di luar negara. Dibawakan oleh 4 Youtuber Pendidikan AYU yang akan membicangkan topik berkaitan Bidang Adab secara Santai, Tapi Sampai. Insya-Allah.

Pelbagai isu tular yang akan dibincangkan sepanjang 10 minggu. Pastikan anda semua tidak terlepas mengikuti segmen-segmen menarik ini. Terbuka kepada semua pelajar sama ada sekolah rendah, sekolah menengah dan juga pelajar universiti.
Sertai kami, Episod 4 : Hmm... Lazatnya Makananku. Topik yang akan menyentuh tentang adab-adab ketika makan dan minum yang menjadi rutin seharian hidup kita dan isu-isu semasa.
Segmen kali ini akan diadakan Pertandingan Fotografik Selfie Makan Paling Cun (foto mesti ada orang dan makanan ). Jika anda berminat sila hantar borang pada pautan yang diberi mulai pada hari ini sehingga hari Khamis jam 12.00 tengahari (5 Ogos 2021 ). Pemenang akan umumkan pada akhir siaran itu nanti.

Selain itu ada terdapat juga sesi jawab soalan kuiz, naik konti, dapat jawab, dapat hadiah. Jom kita meriahkan lagi segmen ini dengan kehadiran anda pada waktu siaran itu nanti.

Link Borang Pertandingan:
https://forms.gle/AoReymTheBBMnfAh8
Haah nak tahu kan? Jom sertai kami pada: Tarikh : 6 OGOS 2021 Hari : JUMAAT Masa : 8.00 PAGI Link youtube presenter: https://www.youtube.com/watch?v=39gh8kqiJ4w

Tc Lina

Life is journey to Allah�� Gila kerja sangat ��~ Mrs @mr_pali ����

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama