Responsive Ad Slot


Tuisyen Percuma AYU

LIVE

🔴 [LIVE] BICARA INSPIRASI CEMERLANG:KUASA INSPIRASI PENCETUS KECEMERLANGAN #01 #AKADEMIYOUTUBER

12/07/2021

/ oleh Yu. Cikgu Nas Adillah

 


BIC : BICARA INSPIRASI CEMERLANG merupakan program hasil cetusan idea daripada guru-guru yang menyertai Akademi Youtuber. 

Segmen khas ini akan dijalankan selama 10 minggu berturut-turut dan menggabungkan perkongsian ilmu dan idea daripada 4 orang guru AYU. 

Segmen khas ini berkonsepkan wacana ilmu secara santai dengan perkongsian tip-tip dan sumber teladan inspirasi cemerlang melalui 10 siri yang akan bersiaran pada setiap minggu. Setiap siri akan membawa para penonton menyelami serta meneroka pengalaman pelbagai individu yang berbeza latar belakang serta gaya hidup  yang mencetus inspirasi cemerlang. Sorotan kisah kecemerlangan dan kegigihan insan berjaya ini diharapkan dapat membangkitkan semangat murid, guru, ibu bapa dan masyarakat amnya untuk terus menjadi modal insan yang berguna dan berbakti kepada agama, bangsa dan negara. 

Ayuh, semua rakyat Malaysia! Sertai dan sokonglah kami  dengan menonton segmen khas ini. Segmen ini dijamin sesuai untuk semua lapisan masyarakat tidak mengira umur, bangsa atau fahaman kerana semua individu layak cemerlang dan berjaya dalam kehidupan ini. 

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk berinteraksi dengan kami dan sama-sama berkongsi  tip-tip  inspirasi cemerlang melalui segmen khas ini. Para penonton juga berpeluang memenangi hadiah istimewa yang disediakan oleh group Bicara Inspirasi Cemerlang Akademi Youtuber (BIC AYU) melalui kuiz yang akan disediakan pada setiap minggu.

BIC... Bina impian cetus kecemerlangan😍

BICARA INSPIRASI CEMERLANG (BIC)

🔰TARIKH: 14 JULAI 2021

🔰HARI: RABU

🔰MASA: 2.00-3.00 PETANG

LINK YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=Gfr4cOguFQwSENARAI AHLI BIC:

📌HanaLingRBI t.me/RbiHanaling

📌MrFit t.me/MrFit_3

📌CgBaa t.me/cgbaa

📌CikguNasAdillah t.me/NasAdillah

Jom ajak ramai-ramai menonton siaran langsung ini.

#segmenkhas

#akademiyoutuber


Inisiatif: 

http://www.akademiyoutuber.com 

https://t.me/eDIDIKMalaysia 

https://t.me/KelabGuruMalaysia


Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a Comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020-2021
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia