Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
Tutorial

CARA BUAT LOWER 3RD GREEN SCREEN GUNA CANVA #akademiyoutuber #kitabantukita

 


Lower Thirds adalah grafik asas bagi teks dan tajuk yang biasa anda lihat di kaca televisyen dan filem-filem tempatan mahupun antarabangsa.

Tahukah anda?Anda tidak perlu menjadi seorang yang sangat mahir menggunakan perisian grafik untuk menghasilkan rekaan lower 3rd ini.

Aplikasi mudah, menarik dan percuma ini boleh anda akses persis akaun berbayar dengan cara memaksimakan emel/akaun DELIMA ataupun emel/akaun education anda.Fitur-fitur yang ditawarkan juga mampu menjadikan rekaan lower 3rd anda menarik dan tampak professional.

Apa tunggu lagi ?Jom tonton video ini bagi mendapatkan cara bagaimana anda boleh menghasilkan rekaan lower 3rd anda sendiri sebagai impak “WOW” dalam video terbitan anda sendiri.

Moga bermanfaat.

 

Pautan video https://www.youtube.com/watch?v=8uQUStnrris&t=1s


Sila tunjukkan sokongan anda kepada saya dengan like - comment - subscribe & share semua video perkongsian di channel “ Simply Being LinnZack” agar saya lebih bersemangat untuk menghasilkan lebih banyak video pembelajaran selepas ini.Akhir kalam ikhlas dari hati " Hidup berilmu dikongsi bersama untuk manfaat kita semua". Assalamualaikum dan byeeeeee :-)

Moga bermanfaat

Cikgu LinnZack

SK Gopeng Taman Gopeng Baru

Channel Youtube : Simply being LinnZack


Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama