Responsive Ad Slot


Tuisyen Percuma AYU

LIVE

RAYA TETAP RAYA OLEH TEAM JAAZZDI BMSR

14/05/2021

/ oleh Cikgu Jamalee

 


TEAM JAZZDI mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua muslimin dan muslimat. Semoga raya tahun ini disambut dengan penuh kesyukuran dan saling memaafkan. Semoga raya tahun ini memberikan 1000 makna dalam kehidupan dan menghapuskan segala bala bencana yang berkunjung tiba tanpa henti terutamanya Covid-19.

Patuhilah SOP walau dimana berada agar keselamatan diri dan orang tersayang terjamin, Insya'Allah. Jangan sesekali pentingkan diri untuk memuaskan nafsu hati kerana ia hanya mendatangkan kesulitan suatu masa nanti. Bersama-sama kita berdoa agar Covid-19 ini segera sirna dari muka bumi ini supaya kita dapat bertemu keluarga dan sahabat handai yang jauh di mata.

Untuk pengetahuan, JAZZDI merupakan gabungan nama Cikgu Jamalee, Cikgu Alias, Cikgu Zainita, Cikgu Zue, Cikgu Dieya dan Cikgu Irni. Team ini akan bersiaran setiap malam Ahad jam 8 malam untuk mengajar subjek Bahasa Melayu sekolah rendah secara PERCUMA. Tertubuhnya team ini adalah hasil cetusan Ketua Panita Bahasa Melayu Sekolah Rendah iaitu Chekgu LK.

Akhir kata, sekali lagi Team JAZZDI mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.

#TEAMJAZZDI #AKADEMIYOUTUBER #UCAPANRAYA #BMSEKOLAHRENDAH

Pautan Video:

https://www.youtube.com/watch?v=6aJaOpIyFBA

Cikgu Jamalee

Sk. Temin. Sg. Siput, Perak.

Link Channel:

https://www.youtube.com/CikguJaMaLee

Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a Comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020-2021
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia