Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
PDPC

TUTORIAL DARAB PECAHAN DENGAN ANU TAHUN 6, BUKU TEKS MS.26 SOALAN NO.4

 


Matematik Itu Menyeronokkan. Oleh kerana, murid-murid kita terdiri daripada tahap penguasaan yang berbeza, sebahagiannya tidak dapat memahami pengajaran guru semasa di kelas. Jadi Tutorial ini dibangunkan untuk meningkatkan motivasi mereka untuk terus mencintai Matematik dan terus berusaha untuk menguasai setiap kemahiran yang dipelajari. Inilah solusinya, Video Tutorial ini boleh dilayari di mana-mana sahaja, bukan di kelas sahaja tetapi di dalam kereta, di rumah, di pusat membeli belah pada bila-bila masa.Tutorial untuk murid-murid / guru / ibu bapa untuk merujuk jawapan latihan Darab Pecahan Buku Teks Tahun 6 ms:26, latih Diri soalan no 4 (a,b,c).

Tutorial ini disediakan untuk memudahkan murid-murid merujuk dan menyemak jawapan. Sekiranya ada kesilapan , mudahlah untuk murid membetulkan. Kaedah ini juga menjimatkan masa guru untuk membuat penerangan kerana masa yang terhad di sekolah untuk mengajar tajuk-tajuk baharu. Selain itu, murid-murid / ibu bapa boleh mengulang siar tutorial ini pada bila-bila masa walau di mana jua berada dan boleh ditonton beberapa kali untuk mendapat lebih kefahaman.

Diharapkan Tutorial ini dapat membantu para ibu bapa, murid-murid sekalian dan bolehlah dikongsikan kepada rakan-rakan yang lain.✅PAUTAN VIDEO :

https://www.youtube.com/watch?v=DkztSKZ9B_4


✅NAMA GURU  :  

CIKGU SYENARI


✅SEKOLAH   : 

SK RANTAU PANJANG, BESTARI JAYA, SELANGOR


✅SALURAN YOUTUBE : 

https://www.youtube.com/c/CikguSyenaRisatu


Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama