Responsive Ad Slot


LIVE!

LIVE

🟣 IKON - PRINSIP PERAKAUNAN SPM : PENCARIAN IKON EDIDIK JUNIOR 2021 OLEH CIKGU WAN ROHANA #32

27/03/2021

/ oleh Yu. Wan Rohana

 TUISYEN ONLINE AYU PERCUMA‼️‼️


❤️❤️MISI PENCARIAN IKON EDIDIK JUNIOR ❤️❤️

❤️❤️MISI PENCARIAN IKON EDIDIK JUNIOR ❤️❤️
❤️❤️AKADEMI YOUTUBER GURU MALAYSIA ❤️❤️
MATA PELAJARAN : PRINSIP PERAKAUNAN TINGKATAN 4 & 5

Minggu akhir pencarian Ikon Edidik Junior telah tiba. Jangan lepaskan peluang untuk anda mendapatkan gelaran Ikon Edidik Junior.

JOIN LINK KELAS YOUTUBE ✅

https://www.youtube.com/watch?v=UQfSWpTRISM


LANGKAH UNTUK MENYERTAI MISI PENCARIAN : 1. Daftar untuk mendapatkan ID-AYU bagi membolehkan anda menyertainya. Link pendaftaran : https://www.akademiyoutuber.com/p/ikon-edidik-junior.html

2. Ulangkaji dengan menjawab soalan yang telah disediakan sebagai latihan untuk menduduki ujian akhir yang akan menentukan siapa Ikon Eidik Junior untuk subjek terpilih. ULANGKAJI MINGGU 1 : https://www.akademiyoutuber.com/p/misi-pencarian-ikon-edidik-junior.html ULANGKAJI MINGGU 2 : https://www.akademiyoutuber.com/p/misi-pencarian-ikon-edidik-junior_3.html ULANGKAJI MINGGU 3 : https://www.akademiyoutuber.com/p/misi-pencarian-ikon-edidik-junior_10.html ULANGKAJI MINGGU 4 : https://www.akademiyoutuber.com/p/misi-pencarian-ikon-edidik-junior_18.html UJIAN AKHIR PENENTUAN IKON EDIDIK JUNIOR PRINSIP PERAKAUNAN MINGGU 5 :
* SABTU | 27 MAC 2021 | 3.30 PETANG *

SEMAK JADUAL SIARAN LANGSUNG YANG TERKINI DI SINI : https://www.akademiyoutuber.com/p/pusat-tuisyen-ayu-pusat-tuisyen-percuma.html Akademiyoutuber IKON EDIDIK JUNIOR Akademi Youtuber Guru Malaysia, Pusat Tuisyen Percuma Terbesar di Malaysia. Kelas Tuisyen secara langsung oleh guru-guru seluruh negara.
Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia