Responsive Ad Slot


Tuisyen Percuma AYU

LIVE

TUTORIAL MENGGUNAKAN PREZI VIDEO

21/02/2021

/ oleh Yu. Shakirin

 



Lecehnya nak buat video, buat powerpoint sudah cukuplahkan? Budak-budak je yang nak tengok pdpc kita.. Jangan merungut kawan-kawan, meh kita buat video menggunakan prezi video, tak leceh langsung!..kita buat powerpoint sahaja dan download prezi video ini dalam desktop dan dah boleh guna.



Nak gunakan prezi video ni pun mudah sangat.. Tak penat nak fikir nak cari apps yang lain untuk edit, kita cuma sediakan powerpoint dan skrip untuk bercakap, kemudian record..Memang mudah! Kemudian kita dah boleh download dalam laptop kita dengan format MP4..Jomlah cuba!!




Berikut adalah pautan video tutorial saya:

https://youtu.be/en744ny1PQ8 


CIKGU NOR FADHILAH BT ABDULLAH

SMA NILAI


Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a Comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia