Responsive Ad Slot


Terkini!

latest

MUDAHNYA SETTINGKAN GOOGLE MEET DENGAN GOOGLE CALENDAR

22/02/2021

/ oleh Yu. Muktasim

 


Assalamualaikum.....🌹🌹🌹

Mudahnya murid-murid dan guru-guru nak guna Google Meet kalau kita dah settingkan Google Meet di dalam Google Calendar..buka sahaja apps Google Meet terus terpapar jadual kelas pada peranti. 

Jimat masa tak payah nak copy link lagi!!!


Memandangkan setiap hari guru-guru dan murid-murid menggunakan Google Meet dalam PdPR, amatlah mudah jika kita terus setkan terus dalam Google Calendar. Macam mana nak setkan terus tu???

 JOM TONTON VIDEO  NI untuk melihat panduan selanjutnya.


Semoga video ini dapat membantu guru-guru dan murid-murid diluar sana.     

Semoga bermanfaat  ❤️❤️❤️


Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia