Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

MAJLIS PENUTUPAN RASMI KARNIVAL FITRAH MURID ORANG ASLI (KAFOA) TAHUN 2022M / 1444H


--
Info Rasmi dari Channel Pembangunan Program Adab dan Nilai BPI KPM
MAJLIS PENUTUPAN RASMI KARNIVAL FITRAH MURID ORANG ASLI (KAFOA) TAHUN 2022M / 1444H

ASSALAMUALAIKUM WBT 👥 KEPADA WARGA PENDIDIKAN SELURUH MALAYSIA 📹 SAKSIKAN SIARAN LANGSUNG 🖋️ MAJLIS PENUTUPAN RASMI KARNIVAL FITRAH MURID ORANG ASLI (KAFOA) PERINGKAT KEBANGSAAN TAHUN 2022M / 1444H 🔴 ANJURAN BAHAGIAN PENDIDIKAN ISLAM, KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA 🟡 KELOLAAN JABATAN PENDIDIKAN NEGERI SEMBILAN (SEKTOR PENDIDIKAN ISLAM) 🏢 AUDITORIUM, PEJABAT DAERAH DAN TANAH, PORT DICKSON 📆 PADA 14 SEPTEMBER 2022 (RABU) ⏰ 10.00 PAGI HINGGA 1.00 PETANG SECARA LANGSUNG DI: 📱 Youtube SSTP, JPNS: https://www.youtube.com/c/SSTPJPNS 📱 Youtube: https://youtu.be/paUUvG4k_Go 📱 *Laman Sesawang: * https://sites.google.com/view/kafoa2022/jpn9 📢📢📢 JANGAN LUPA UNTUK BERSAMA-SAMA MENYAKSIKAN SIARAN LANGSUNG DAN SHARE HEBAHAN INI 📢📢📢 #ABC2.0 #up-nogoghi

Pembangunan Program Adab dan Nilai BPI KPM

LINK SIARAN LANGSUNG : https://www.youtube.com/watch?v=P4dQT1ILPjo
SUBSCRIBE : KLIK DI SINI


Terima kasih! Ikuti kami di telegram untuk sebarang perkembangan terkini dunia pendidikan digital di Malaysia. Klik Di Sini

TUISYEN PERCUMA?
Akademi Youtuber telah berjaya melaksanakan lebih 6,000 Siaran Tuisyen Percuma yang disampaikan oleh guru-guru KPM & Swasta seluruh negara. Klik Di Sini untuk maklumat lanjut.

APPS AYU?
Akses lebih 25,000 video pendidikan dalam keadaan tersusun mengikut subjek dari Prasekolah sehingga Matrikulasi hanya dari satu aplikasi. Klik di sini : Install Sekarang! untuk maklumat lanjut.
Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama