Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
PDPC

PECUTAN TATABAHASA 4 I JENIS DAN RAGAM AYAT (BM KERTAS 1) I SK DAN SJK I BAHAGIAN B I OLEH CIKGU ZA…

 


MUDAHNYA BELAJAR BAHASA MELAYU BERSAMA DENGAN CIKGU ZAINITA. KALI INI BERDASARKAN BUKU TEKS BAHASA MELAYU TAHAP 2. SELAIN ITU, VIDEO INI JUGA BERDASARKAN DSKP BAHASA MELAYU KSSR SEMAKAN SEMULA.

Anak anda masih lagi tidak menguasai Ayat Aktif dan Ayat Pasif? Anak anda gagal mencapai keputusan yang cemerlang sebab masih gagal menguasai pelbagai jenis dan ragam ayat dengan baik! Jangan risau!! Saya telah menyediakan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai Tatabahasa Bahasa Melayu. Anak anda perlu menonton rakaman live ini kerana di dalam rakaman live ini, saya telah menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai jenis dan ragam ayat Bahasa Melayu. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton rakaman live ini sehingga selesai.

Inilah cara terbaharu dalam pengajaran masa kini. Dengan menonton video ini, anak anda akan lebih mudah faham lagi untuk menguasai Teknik Mudah Menguasai Bahasa Melayu. Anak anda hanya perlu menonton video ini supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan peperiksaan dengan baik tanpa sebarang kesalahan. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan JENIS DAN RAGAM AYAT. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.

🎬PAUTAN VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=CzOjcMDdCtE

NAMA GURU : ZAINITA BINTI HUSSAIN

SEKOLAH : SK CONVENT (M) KAJANG

SALURAN YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CikguZainita

📕MODUL KUASAI BM THN 4-6 (BM, KERTAS 1) PDF : https://sg.docworkspace.com/d/sIDDfmbBRyo6FkAY

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama