Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
PDPC

PECUTAN TATABAHASA 3 I BAHASA DIRAJA I TAHUN 4-6 I OLEH CIKGU ZAINITA


 

MUDAHNYA BELAJAR BAHASA MELAYU BERSAMA DENGAN CIKGU ZAINITA. KALI INI BERDASARKAN BUKU TEKS BAHASA MELAYU TAHAP 2. SELAIN ITU VIDEO INI JUGA BERDASARKAN DSKP BAHASA MELAYU KSSR SEMAKAN SEMULA.

Masih ramai yang keliru dengan penggunaan bahasa diraja! Anak anda gagal mencapai keputusan yang cemerlang sebab masih gagal menguasai bahasa diraja dengan baik! Jangan risau!! Saya telah menyediakan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai Tatabahasa Bahasa Melayu. Anak anda perlu menonton video ini supaya dia mudah faham dan dapat menguasai bahasa diraja dengan baik. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai Tatabahasa dengan baik. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.

Inilah cara terbaharu dalam pengajaran masa kini. Dengan menonton video ini, anak anda akan lebih mudah faham lagi untuk menguasai Teknik Mudah Menguasai Bahasa Melayu. Anak anda hanya perlu menonton video ini supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan peperiksaan dengan baik tanpa sebarang kesalahan. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan JENIS DAN RAGAM AYAT. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.

🎬PAUTAN VIDEO: 

https://www.youtube.com/watch?v=8kszCKo3xSo

NAMA GURU : ZAINITA BINTI HUSSAIN

SEKOLAH : SK CONVENT (M) KAJANG

SALURAN YOUTUBE : 

https://www.youtube.com/c/CikguZainita

📕MODUL KUASAI BM THN 4-6 (BAHASA DIRAJA) : 

https://www.youtube.com/watch?v=XkjHYecHkNk

Yu. Jamalee

https://www.youtube.com/CikguJaMaLee

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama