Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
PDPC

MUDAHNYA MENJAWAB SOALAN KBAT I PANDUAN SKOR A BAHASA MELAYU KERTAS 1 I BAHAGIAN B I OLEH CIKGU ZAI…


MUDAHNYA BELAJAR BAHASA MELAYU BERSAMA DENGAN CIKGU ZAINITA. KALI INI BERDASARKAN BUKU TEKS BAHASA MELAYU TAHAP 2. SELAIN ITU VIDEO INI JUGA BERDASARKAN DSKP BAHASA MELAYU KSSR SEMAKAN SEMULA.

Masih keliru dengan TEKNIK MENJAWAB SOALAN KBAT? Anak anda gagal mencapai keputusan yang cemerlang sebab masih gagal menguasai cara menghasilkan penulisan dengan baik! Jangan risau!! Saya telah menyediakan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai teknik menguasai tatabahasa Bahasa Melayu. Anak anda perlu menonton video ini kerana supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan-soalan yang berkaitan dengan TEKNIK MENJAWAB SOALAN KBAT. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan KBAT. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.

Inilah cara terbaharu dalam pengajaran masa kini. Dengan menonton video ini, anak anda akan lebih mudah faham lagi untuk menguasai Teknik Mudah Menguasai Bahasa Melayu. Anak anda hanya perlu menonton video ini supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan peperiksaan dengan baik tanpa sebarang kesalahan. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan KBAT. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.🎬PAUTAN VIDEO: 

https://www.youtube.com/watch?v=EXzo5fpSrgA

NAMA GURU : ZAINITA BINTI HUSSAIN

SEKOLAH : SK CONVENT (M) KAJANG

SALURAN YOUTUBE : 

https://www.youtube.com/c/CikguZainita

📕MODUL KUASAI BM THN 4-6 (BM, KERTAS 1) PDF : https://sg.docworkspace.com/d/sIDDfmbBRyo6FkAY

Yu. Jamalee

https://www.youtube.com/CikguJaMaLee

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama