Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
PDPC

TEKNIK MENGENAL PASTI ISI TERSURAT & TERSIRAT UNTUK MEMBERIKAN RESPONS I KITA BOLEH I BM THN …

 


MUDAHNYA BELAJAR BAHASA MELAYU BERSAMA DENGAN CIKGU ZAINITA. KALI INI BERDASARKAN BUKU TEKS BAHASA MELAYU. SELAIN ITU VIDEO INI JUGA BERDASARKAN DSKP BM KSSR SEMAKAN SEMULA.
Kali ini, video ini menerangkan cara yang mudah memberi respons berdasarkan maklumat tersurat dan tersirat yang ada pada bahan rangsangan yang diberikan. Anak anda masih tidak mencapai keputusan yang cemerlang sebab masih gagal menguasai cara memberi respons dengan baik! Jangan risau!! Saya telah menyediakan jalan yang mudah untuk anak menguasai cara untuk mengenal pasti isi tersurat dan tersirat bagi memberikan respons. Anak anda perlu menonton video ini kerana di dalam video ini supaya dia mudah faham dan dapat menguasai cara memberikan respons dengan baik. Saya telah menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai cara mengenal pasti isi tersurat dan tersirat. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.
Inilah cara terbaharu dalam pengajaran masa kini. Dengan menonton video ini, anak anda akan lebih mudah faham lagi untuk menguasai Teknik Mudah Menguasai  Bahasa Melayu. Anak anda hanya perlu menonton video ini  supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan peperiksaan dengan baik tanpa sebarang kesalahan. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan Bahasa Melayu Kertas 1 dan 2.  Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.
🎬PAUTAN VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=p2-Cd310av8


NAMA GURU : ZAINITA BINTI HUSSAIN

SEKOLAH : SK CONVENT (M) KAJANG

SALURAN YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CikguZainita

Kuiz untuk latih tubi  : https://forms.gle/v75N95y9jqa6FuXA8

Yu. Cikgu Eedarahim

https://www.youtube.com/CikguEedarahim_752

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama