Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
khas

🔴 [LIVE] KEKASIHKU KEKASIHMU JUA (KKJ) : KEKASIHKU SUKA BERSUGI #01 #AKADEMIYOUTUBER


 ASSALAMUALAIKUM WBT DAN SALAM SEJAHTERA😘❤️

Kekasihku Kekasihmu Jua (KKJ) menampilkan kelainan yang pasti mengujakan setiap penonton yang bertandang. Dibawakan khas oleh Akademi Youtuber Malaysia (AYU), segmen khas ini mengajak penonton menyingkap sains di sebalik sunnah Rasulullah sallahu ‘alaihi wasallam dalam kehidupan seharian. Jauh di sudut hati, kami berharap semoga program ini dapat menyuntik kerinduan dan membina keazaman dalam diri masing2 untuk menghidupkan sunnah dalam kehidupan kita semua, amin insya-Allah!

Episod kali ini adalah KEKASIHKU SUKA BERSUGI. Tahukah anda??? Setiap satu sunnah tersingkap 1001 hikmah??? Bukan sahaja begitu bermanfaat bahkan juga diperakui melalui kajian saintifik pakar sedunia!! 

 


📌Hari      : Sabtu

 📌Tarikh  : 25 DISEMBER 2021

 ⏰Masa   : 9.30 pagi 

 ▶️Pautan : https://www.youtube.com/watch?v=t3nBDYPuq2s 

 

Ayuh manfaatkan peluang keemasan ini!! Sudah tentu pelbagai info menarik dan pembuktian saintifik yang seiring dengan anjuran sunnah dapat menguatkan lagi rasa cinta dan kerinduan terhadap Insan agung yang dirindui oleh semua makhluk di langit dan di bumi, Baginda Muhammad sallahu ‘alaihi wasallam. Rancangan ini diterbitkan khas buat anda semua oleh Akademi Youtuber Malaysia dengan kerjasama eDidik Malaysia dan Kelab Guru Malaysia.  


 

Inisiatif :

https://www.akademiyoutuber.com

https://t.me/eDIDIKMalaysia

https://t.me/KelabGuruMalaysia

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama