Responsive Ad Slot


Tuisyen Percuma AYU

LIVE

PIDATO KENEGARAAN : KESETIAAN KEPADA RAJA DAN NEGARA, KELUHURAN PERLEMBAGAAN OLEH NUR ADRIANA BINTI MOHD YUSUF #64 #AYUMERDEKA

30/08/2021

/ oleh YU. LinnZack

 


TAJUK : KESETIAAN KEPADA RAJA DAN NEGARA, KELUHURAN PERLEMBAGAAN

 Pertandingan pidato online yang dianjurkan oleh Akademi Youtuber Malaysia (AYU) merupakan platform terbaik untuk mencari bakat baharu dalam pidato. 

Justeru itu menyertai pertandingan secara dalam talian adalah percubaan pertama bagi adik Nur Adriana binti Mohd Yusuf, murid tahun 6 dari SK Kampong Gelam, Tanjong Kling, Melaka . Pandemik Covid-19 bukanlah satu halangan malah satu tekad untuk terus melangkah satu tapak ke hadapan dengan norma baharu sempena menyambut Hari Kemerdekaan.

Jom saksikan kelantangan dan keyakinan adik Nur Adriana binti Mohd Yusuf, murid tahun 6 dari SK Kampong Gelam, Tanjong Kling, Melaka melontarkan suara dan semangat menerusi pidato yang bertajuk “ Kesetiaan kepada raja dan negara, Keluhuran Perlembagaan.

PAUTAN VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=mxn4DDzawFI


Tunjukkan tanda sokongan anda dengan klik butang like dan share. InsyaALLAH sokongan anda sedikit sebanyak dapat meningkatkan rasa semangat Kemerdekaan dan  #kitabantukita.

Pendaftaran oleh : @LinnZack

Kod Undian : R0414

Klik pautan berikut untuk mengundi dan masukkan "Kod Undian" di atas :

https://www.akademiyoutuber.com/p/undian-video-paling-kreatif.html


Youtuber AYU

www.youtube.com/c/ LinnZack


Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a Comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020-2021
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia