Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
Aktiviti

πŸ”΄[LIVE] PENGGUNAAN CLASSPOINT UNTUK PdPR BERKESAN OLEH CIKGU NORHASNIDA

#AKADEMIYOUTUBER #AYUTarikh : 10 OGOS 2021 Hari : Selasa Masa : 2.30 - 4.00 petang Pautan : https://www.youtube.com/watch?v=gr4Pid79zj0


Perkongsian ini berkenaan penggunaan Classpoint untuk PdPR yang berkesan. ClassPoint adalah alat interaktif yang sangat sesuai untuk setiap pendidik yang menggunakan PowerPoint. Ia membolehkan guru mengubah slaid PPT menjadi kuiz interaktif, menjalankan kuiz dengan pelajar, mengumpulkan respons murid secara langsung, memberi markah kepada pelajar serta menyimpan data. 

Classpoint juga menyediakan pendidik dengan papan putih digital yang berguna di dalam PowerPoint. Pendidik dapat menambahkan penglibatan pelajar ke bilik darjah tanpa perlu menggunakan lebih daripada satu aplikasi dengan hanya menggunakan PowerPoint!
Jadi jangan lepaskan peluang untuk guru-guru belajar dengan perkongsian secara santai. Jangan ketinggalan untuk bersama-sama kami. Ayuh, luangkan masa anda, kita meriahkan program PENGGUNAAN CLASSPOINT UNTUK PdPR BERKESAN.

🎯Sijil Khas disediakan 🎯LINK KEHADIRAN SPLKPM akan diberikan semasa sesi perkongsian berlangsung Jom ajak ramai-ramai menonton siaran langsung ini.


Semoga bermanfaat kepada semua. Terima Kasih.


Yu.CM KAIZEN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, saya CM Kaizen, KP Panitia Sejarah SPM Akademi Youtuber, menjemput rakan-rakan dan anak-anak murid untuk menonton semua video berkongsian kami. Semoga perkongsian kami memberi manfaat kepada semua. Terima kasih kerana terus menyokong Akademi Youtuber , khusus Panitia Sejarah. Saya sudahi dengan Salam Kaizen!!!! Means Continuous Improvement...

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama