Responsive Ad Slot


Tuisyen Percuma AYU

LIVE

🔴 [LIVE] BICARA INSPIRASI CEMERLANG : AURA INSPIRASI BUKTI KECEMERLANGAN #03 #AKADEMIYOUTUBER

28/07/2021

/ oleh Yu. Cikgu Nas Adillah

 


Segmen khas ini berkonsepkan wacana ilmu secara santai dengan perkongsian tip-tip dan sumber teladan inspirasi cemerlang melalui 10 siri yang akan bersiaran pada setiap minggu. Setiap siri akan membawa para penonton menyelami serta meneroka pengalaman pelbagai individu yang berbeza latar belakang serta gaya hidup  yang mencetus inspirasi cemerlang. Sorotan kisah kecemerlangan dan kegigihan insan-insan berjaya diharapkan dapat membangkitkan semangat murid, guru, ibu bapa dan masyarakat amnya untuk terus menjadi modal insan yang berguna dan berbakti kepada agama, bangsa dan negara. Jom kita sama2 hayati perkongsian inspirasi & bibit-bibit personaliti yang telah mencapai kecemerlangan. Segmen Bicara Inspirasi Cemerlang ini bakal memberi ilham dan sumber motivasi buat anda semua. BIC!

BIC : BICARA INSPIRASI CEMERLANG merupakan program hasil cetusan idea daripada guru-guru yang menyertai Akademi Youtuber. 

Sorotan kisah kecemerlangan dan kegigihan insan-insan berjaya diharapkan dapat membangkitkan semangat murid, guru, ibu bapa dan masyarakat amnya untuk terus menjadi modal insan yang berguna dan berbakti kepada agama, bangsa dan negara. Jom kita sama2 hayati perkongsian inspirasi & bibit-bibit  personaliti yang telah mencapai kecemerlangan. Segmen Bicara Inspirasi Cemerlang ini bakal memberi ilham dan sumber motivasi buat anda semua. BIC! 

BIC... Bina impian Cipta kecemerlangan😍

✅ TOPIK : AURA INSPIRASI BUKTI KECEMERLANGAN ✅ BUTIRAN PROGRAM: 🔰TARIKH: 28 JULAI 2021 🔰HARI: RABU 🔰MASA: 2.00-3.00 PETANG PAUTAN SIARAN LANGSUNG:

https://www.youtube.com/watch?v=REMy2eiwPHY


🔴Akan Bersiaran secara LIVE di 8 CHANNEL SERENTAK Jom sertai Group Telegram BIC : https://t.me/bicarainspirasicemerlang ❤️Sebarkan kepada rakan-rakan anda❤️


SENARAI AHLI BIC:

📌CikguNasAdillah: t.me/NasAdillah

📌CgBaa: t.me/cgbaa

📌HanaLingRBI: t.me/RbiHanaling

📌MrFit: t.me/MrFit_3


#segmenkhas

#akademiyoutuber


Inisiatif: 

http://www.akademiyoutuber.com 

https://t.me/eDIDIKMalaysia 


Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a Comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020-2021
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia