Responsive Ad Slot


Tuisyen Percuma AYU

LIVE

KATA GANDA BERENTAK (SIRI 2) I KEJUARAAN WARGA MALAYSIA I BM TAHUN 5 SK I OLEH CIKGU ZAINITA

26/07/2021

/ oleh Yu. Cikgu Eedarahim

 


Mudahnya Belajar Bahasa Melayu  bersama dengan Cikgu Zainita adalah berdasarkan Buku Teks Bahasa Melayu Tahun 5.  Selain itu video ini juga berdasarkan DSKP Bahasa Melayu Tahun 5 KSSR Semakan Semula.


Masih keliru dengan KATA GANDA BERENTAK? Anak anda gagal mencapai keputusan yang cemerlang sebab masih gagal menguasai cara menjawab SOALAN PEPERIKSAN BAHASA MELAYU, KERTAS 1 dengan baik! Jangan risau!! Saya telah menyediakan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai teknik mennjawab Tatabahasa Bahasa Melayu. Anak anda perlu menonton video ini kerana supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan-soalan yang berkaitan dengan KATA GANDA BERENTAK. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan Bahasa Melayu Kertas 1. Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.


Inilah cara terbaharu dalam pengajaran masa kini. Dengan menonton video ini, anak anda akan lebih mudah faham lagi untuk menguasai Teknik Mudah Menguasai  Bahasa Melayu. Anak anda hanya perlu menonton video ini  supaya dia mudah faham dan dapat menjawab soalan peperiksaan dengan baik tanpa sebarang kesalahan. Saya akan menunjukkan jalan yang mudah untuk anak anda menguasai soalan Bahasa Melayu Kertas 1.  Anda tidak perlu risau lagi. Anda hanya perlu pastikan anak anda menonton video ini sehingga selesai.

πŸ“—πŸ“•MODUL KUASAI BAHASA MELAYU THN 4 - 6 (KATA GANDA BERENTAK) https://sg.docworkspace.com/d/sINXfmbBR1rH4hwY

🎬PAUTAN VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=2339j0ac09oNAMA GURU : ZAINITA BINTI HUSSAIN

SEKOLAH : SK CONVENT (M) KAJANG

SALURAN YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CikguZainita

Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a Comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020-2021
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia