Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]

[LIVE] WACANA ILMIAH USRAH SANTAI #32- ZERO TO HERO #akademiyoutuber​​​​​​​[LIVE] WACANA ILMIAH USRAH SANTAI #32- ZERO TO HERO #akademiyoutuber​​​​​​​

https://www.youtube.com/watch?v=m1wForowVsk

Assalamualaikum semua! Jom kita usrah santai! kita boleh mengenali Allah dengan lebih mendalam dan menyusuri sirah Rasulullah saw secara santai tapi tetap sampai! Penonton akan dijemput ke konti kongsi idea/pengalaman (tertakluk kepada keadaan). Perincian : * Panelis 1 : NUR FADHLINA KHAIRUDDIN, GURU PENYELARAS BESTARI, SK GOPENG, PERAK Guru adalah pencetus kejayaan dan kemenjadian pelajarnya. Setiap guru mempunyai Aura tersendiri dalam memastikan kejayaan dan kemenjadian mereka. Panelis akan mengupaskan tajuk ZERO TO HERO dari perspektif Pendidikan serta berkongsi pengalaman mereka sepanjang bergelar guru. Semoga usaha murni kita yang sedikit ini, mendapat ganjaran yang besar dari Allah SWT. Sijil peringkat kebangsaan disediakan.

Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama