Responsive Ad Slot


Tuisyen Percuma AYU

LIVE

HADIAH IKON EDIDIK JUNIOR PANITIA PENDIDIKAN ISLAM AYU 2021 - ARFA DANISH BINTI MOHAMMAD FADHLEY

26/05/2021

/ oleh YU. Nurul Haiza

 


Assalamualaikum dan selamat sejahtera. 


Tahniah kepada adik Arfa Danish Mohammad Fadhley yang memenangi Ikon Edidik Junior Pendidikan Islam. Adik Arfa ini memiliki semangat yang kental dan selalu memasuki kelas Tuisyen Ayu. Beliau sangat komited dan penuh dedikasi untuk mengikuti pelbagai subjek walau ada masalah line internet.


Beliau merupakan anak sulung daripada 3 adik beradik dan sekarang bersekolah di Sekolah Sriti An-Najah, Bukit Katil Melaka. Beliau kini berada di Tahun 5. Memiliki ibu bapa yang sentiasa memberi sokongan kepada anak-anak untuk join Kelas Tuisyen Percuma AYU. 


Di sekolah, beliau juga selalu aktif memasuki pertandingan yang dianjurkan oleh sekolah. Beliau juga sering mendapat tempat dalam pertandingan tersebut. Semoga Adik Arfa sentiasa berjaya di dunia dan di akhirat sana. 


Hadiah ikon untuk beliau: 


Semoga hadiah menjadi pemangkin untuk adik Arfa bersemangat untuk terus belajar dan mempraktikkan amalan-amalan yang baik dalam kehidupan. 


✅LINK YOUTUBE: 

https://www.youtube.com/watch?v=nCSjEj4DUv8
Ustazah doakan anak-anak kita jadi insan yang soleh solehah dan ikut apa yang diperintahkan oleh Allah dan Rasul-Nya. Insyaallah.

EDITOR:
Ustazah Nurul Haiza bt Zakaria
KP Pendidikan Islam AYU

Untuk lebih info sila layari:ANJURAN:
Edidik Malaysia
Kelab Guru Malaysia
Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a Comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020-2021
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia