Responsive Ad Slot


Terkini!

latest

🔴 [LIVE] PROGRAM KHAS MUTIARA ILMU: MENYINGKAP RAHSIA 30 JUZUK AL QUR'AN #01

29/01/2021

/ oleh Yu. Hazar


 

PROGRAM KHAS MUTIARA ILMU : MENYINGKAP RAHSIA 30 JUZUK AL QUR’AN #01

Al-Qur’an adalah Kalam Allah S.W.T. yang diturunkan kepada junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W. sebagai risalah Tuhan Yang Maha Agung dan berperanan menjadi pedoman dan memberi peringatan kepada seluruh umat manusia. Penurunan Al-Qur’an kepada Rasulullah S.A.W. merupakan mukjizat yang paling besar dan istimewa, syumul serta sesuai bagi semua tempat dan keadaan sehingga akhir zaman.Di dalamnya banyak menceritakan hal-hal merangkumi semua aspek kehidupan termasuk peristiwa yang telah berlaku dan bakal berlaku untuk diambil iktibar serta pengajaran bagi umat manusia.

Menerusi Program Khas Mutiara Ilmu ini akan dibincangkan tentang beberapa perkara penting yang sudah semestinya memberi banyak manfaat kepada sesiapa yang mengikutinya. Dijadualkan program ini akan bersiaran selama 30 siri setiap hari Sabtu :

Tarikh   :  30/1/2021

Masa     : 9.30 pagi

Link Siaran Langsung :
https://www.youtube.com/watch?v=cFTg9wbRAIw&feature=youtu.be

 

Inisiatif :
Akademi Youtuber Malaysia
- Edidik Malaysia
- Kelab Guru Malaysia

Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home
( Tutup )
  1. Semasa saya mengikuti program ini. Saya telah mendaftar dan memberikan emel untuk penghantaran sijil. Namun. Sehingga kini. Sijil masih belom di dapati. Di mana saya perlu dapatkan sijil tersebut??

    ReplyDelete

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia