Responsive Ad Slot


Terkini!

latest

Tahniah! TOP 5 Video MERDEKA 2020

10/09/2020

/ oleh Yu. Suffi Yusof Tahniah! TOP 5 Video MERDEKA 2020 yang mendapat tontonan tertinggi untuk Playlist 'Malaysia Prihatin' anjuran Akademi Youtuber sempena sambutan hari kebangsaan yang ke 63.

Tahniah! 5 Video yang mendapat tontonan tertinggi untuk Playlist 'Malaysia Prihatin' anjuran Akademi Youtuber sempena sambutan hari kebangsaan yang ke 63.

Sambutan hari kebangsaan yang ke-63 pada tahun 2020 diraikan dengan sungguh meriah apabila semua para peserta Akademi Youtuber Guru Malaysia bergabung tenaga dan idea menghasilkan video berdurasi 5 minit sebagai satu usaha menghargai kemerdekaan negara. 

Kolaborasi buat pertama kali ini memberi peluang kepada semua peserta menyumbang video 'Free Royalty' dan membenarkan para peserta lain menggunakan video berdurasi maksima selama 10 saat itu. Kombinasi semuanya menjadikan video kelihatan menarik, hidup dan memiliki aura patriotik yang tersendiri. 

Akademi Youtuber mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada Youtuber yang telah menduduki tempat teratas daripada 598 kedudukan. Playlist ini juga telah berjaya menjana 31,888 Views dan 141,63 Views untuk keseluruhan video 'Free Royalty Merdeka'.

Carta TOP 5 Video Pendek Merdeka 2020 -

Jom tonton kesemua video para peserta Akademi Youtuber yang telah dikumpulkan di sini :


Newer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia