Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Borang Maklumat Hubungan

Dark mode Logo

Dark mode Logo
Dark Mode

Default Image

timeago

Post Berkaitan

×
ticker[recent/5]
Aktiviti

Anugerah Skrin AYU - Akademi Youtuber 2020 - AYUANUGERAH SKRIN AKADEMI YOUTUBER GURU MALAYSIA Majlis anugerah Play Button khas kepada peserta Akademi Youtuber yang telah berjaya mencapai 1,000 Subscriber dalam tempoh 2 Bulan. Penyampaian akan disempurnakan oleh Jawatankuasa Tertinggi eDidik Malaysia, Kelab Guru Malaysia dan Akademi Youtuber Guru Malaysia. Semua rakan-rakan guru, para youtuber dijemput hadir untuk memeriahkan majlis.

Majlis ini akan memberi gambaran yang lebih jelas tentang perjalanan dunia Youtuber melalui Akademi Youtuber dan akan berkongsi pengalaman bagaimana bermula dengan 0 Subscriber boleh melonjak hingga ke 1,000 Subscriber dalam tempoh yang agak singkat. Temui semua penerima anugerah dan nyatakan sokongan anda untuk Like, Share dan Subscribe semua video-video yang diterbitkan oleh rakan-rakan dari Akademi Youtuber.

Terima kasih. ❤️ TAHNIAH! SENARAI PENERIMA PLAY BUTTON 1K SUBS DARIPADA AYU ❤️

YU. LK http://youtube.com/ChekguLK YU. ZULHILMI https://www.youtube.com/c/AhmadZulhilmi YU. AISAH SEYDALAVI http://www.youtube.com/c/AisahSeydalavi YU. LING http://www.youtube.com/c/CikguLingCha... YU. HAMDAN http://www.youtube.com/c/ustazhamdan YU. HASNITAH http://www.youtube.com/c/CikguHasnitah YU. SKKUMAR https://www.youtube.com/c/CikguSKKumar YU. KU MAHANI https://www.youtube.com/c/dapurcck YU. MRFIT http://www.youtube.com/c/MrFitChannel YU. FAIRUL https://www.youtube.com/c/MuallimFairul YU. RASHID http://www.youtube.com/c/CikguRashid YU. PUTERA https://www.youtube.com/cikguputera YU. LINNZACK https://www.youtube.com/c/LinnZackcikgu YU. NURULHAIZA http://www.youtube.com/c/UsNurulHaiza... YU. RUTH LING https://www.youtube.com/c/CIKGURUTH YU. SUHAIDI http://www.youtube.com/c/CikguSuhaidi YU. TAN https://www.youtube.com/c/cikgutan YU. SHERENETAN http://www.youtube.com/c/ShereneTan YU. WAN HAZAR https://www.youtube.com/c/MuallimHazar YU. ZAWIAH HASNAH https://www.youtube.com/zawiahhasnah YU. ROSELYNA https://www.youtube.com/Roselyna_MA YU. ZAINITA http://www.youtube.com/c/CikguZainita YU. HANI http://www.youtube.com/c/CIKGuHANiYu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

0

Ahli Berdaftar

0

Youtuber Aktif

0

Video Pendidikan

0

Pelajar Maya

0

Laman Utama