Responsive Ad Slot


Terkini!

latest

Anugerah Skrin AYU - Akademi Youtuber 2020 - AYU

23/09/2020

/ oleh Yu. Suffi Yusof


ANUGERAH SKRIN AKADEMI YOUTUBER GURU MALAYSIA Majlis anugerah Play Button khas kepada peserta Akademi Youtuber yang telah berjaya mencapai 1,000 Subscriber dalam tempoh 2 Bulan. Penyampaian akan disempurnakan oleh Jawatankuasa Tertinggi eDidik Malaysia, Kelab Guru Malaysia dan Akademi Youtuber Guru Malaysia. Semua rakan-rakan guru, para youtuber dijemput hadir untuk memeriahkan majlis.

Majlis ini akan memberi gambaran yang lebih jelas tentang perjalanan dunia Youtuber melalui Akademi Youtuber dan akan berkongsi pengalaman bagaimana bermula dengan 0 Subscriber boleh melonjak hingga ke 1,000 Subscriber dalam tempoh yang agak singkat. Temui semua penerima anugerah dan nyatakan sokongan anda untuk Like, Share dan Subscribe semua video-video yang diterbitkan oleh rakan-rakan dari Akademi Youtuber.

Terima kasih. ❤️ TAHNIAH! SENARAI PENERIMA PLAY BUTTON 1K SUBS DARIPADA AYU ❤️

YU. LK http://youtube.com/ChekguLK YU. ZULHILMI https://www.youtube.com/c/AhmadZulhilmi YU. AISAH SEYDALAVI http://www.youtube.com/c/AisahSeydalavi YU. LING http://www.youtube.com/c/CikguLingCha... YU. HAMDAN http://www.youtube.com/c/ustazhamdan YU. HASNITAH http://www.youtube.com/c/CikguHasnitah YU. SKKUMAR https://www.youtube.com/c/CikguSKKumar YU. KU MAHANI https://www.youtube.com/c/dapurcck YU. MRFIT http://www.youtube.com/c/MrFitChannel YU. FAIRUL https://www.youtube.com/c/MuallimFairul YU. RASHID http://www.youtube.com/c/CikguRashid YU. PUTERA https://www.youtube.com/cikguputera YU. LINNZACK https://www.youtube.com/c/LinnZackcikgu YU. NURULHAIZA http://www.youtube.com/c/UsNurulHaiza... YU. RUTH LING https://www.youtube.com/c/CIKGURUTH YU. SUHAIDI http://www.youtube.com/c/CikguSuhaidi YU. TAN https://www.youtube.com/c/cikgutan YU. SHERENETAN http://www.youtube.com/c/ShereneTan YU. WAN HAZAR https://www.youtube.com/c/MuallimHazar YU. ZAWIAH HASNAH https://www.youtube.com/zawiahhasnah YU. ROSELYNA https://www.youtube.com/Roselyna_MA YU. ZAINITA http://www.youtube.com/c/CikguZainita YU. HANI http://www.youtube.com/c/CIKGuHANiNewer Post Menarik seterusnya Older Post Home

No comments

Post a comment

Sudah tonton?
© HakCipta Terpelihara 2020
#kitabantukita daripada Akademi Youtuber Malaysia